EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 32, 30 MAART 2021. METAMORFOSE: SFEERVOLLE KINDERSPEELHOEK MET LAB COLOURS COFFEE ADDICT NO. 214, SOFT FERN NO. 314 EN SILVER NO. 203 IN DE HOOFDROL.

In aflevering 32 (30 maart 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Esther samen met klusser Patrick bij Angela en Daniël aan de slag voor een sfeervolle kinderspeelhoek. Hun woonkamer lag geregeld vol bezaaid met speelgoed waardoor het soms net een speelgoedwinkel leek. Hier moest verandering in komen. Een gezellige speelhoek voor de kinderen stond hoog op hun wensenlijstje, echter hadden ze zelf geen idee hoe. Gelukkig wisten Esther en Patrick hier wel raad mee.

Patrick is aan de slag gegaan met een afgebakende kinderspeelhoek met veel opbergruimte en een dakje erboven. De speelhoek en het tv-meubel zijn geschilderd met LAB Duurzame Houtlak Mat in de tint Silver no. 203. De muur achter het speelhoekje is geschilderd met LAB ECO Wallpaint in de tint Coffee Addict no. 214 en de muur achter de bank is geschilderd met LAB ECO Wallpaint in de tint Soft Fern no. 314

Esther heeft het kinderspeelhoekje tot slot gestyled met leuke (hangende) accessoires en speelgoed. De vintage kinderstoeltjes schilderde ze eveneens in de tint Soft Fern no. 314 om de kleur aan deze kant van de kamer weer terug te laten komen. Wil jij ook aan de slag met deze DIY speelhoek? Of gewoon een kleur uitproberen? Een sample potjes is slechts €4,-. Ga naar de gewenste LAB COLOUR en vink een sample potje aan met 40 ml LAB ECO Wallpaint.

Lees hier het volledige artikel "Huismetamorfose: Patrick creëert een sfeervolle kinderspeelhoek" of bekijk hier aflevering 32 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

Fotografie: Sonja Velda