EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 27, 23 MAART 2021. METAMORFOSE: VAN KILLE NAAR HUISELIJKE WOONKAMER MET LAB COLOURS WHISPERING WOODS NO. 62 EN THE GRAND NO. 325 IN DE HOOFDROL.

In aflevering 27 (23 maart 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Lieke samen met klusser Patrick bij Mark en Chantal aan de slag voor een huiselijke woonkamer. Ze wilden beiden een interieur met veel kleur erin. Echter kon ze geen stijl kiezen die bij hen past en samen kwamen ze er niet uit. Gelukkig wisten Lieke en Patrick hier wel raad mee.

Ze hebben gekozen voor een lambrisering op de lange wand achter de bank en eettagel. Deze hebben ze geschilderd met LAB Cementum Walls (DIY betonlook) in de tint Whispering Woods no. 62 en Patrick heeft een pronkkast en geschilderd met LAB Duurzame Houtlak in een van de nieuwste LAB COLOURS: The Grand no. 325.

Wil jij ook aan de slag met LAB Cementum? LAB Cementum is een makkelijk en verwerkbaar systeem voor wanden en vloeren waarmee eenvoudig een betoneffect gecreëerd wordt.

✓  Mengbaar in alle unieke LAB COLOURS.
✓  Volledig DIY en extreem slijtvast.
✓  Toepasbaar als decoratieve afwerking.
✓  Tevens geschikt voor wanden in badkamers (incl. de natte cel), toiletten, keukens en overige intensief belaste wanden • kies dan als afwerking voor LAB Cementum Coating Transparant (Mat of Satin).

Lees hier het volledige artikel "Metamorfose: van kille naar huiselijke woonkamer" of bekijk hier aflevering 27 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

Fotografie: Sonja Velda