EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 22, 16 MAART 2021. METAMORFOSE: WARME WOLK VAN EEN BABYKAMER VOL AARDE TINTEN MET LAB COLOUR SENSATIONAL SAND NO. 290 IN DE HOOFDROL.

In aflevering 22 (16 maart 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Lieke samen met klusser Patrick bij Sander en Charlotte aan de slag voor een babykamer met aardetinten. Ze wilden geen knalroze babykamer en ook niet iets standaards. De sfeer wisten ze goed te omschrijven echter liepen ze vast bij het praktische gedeelte. Gelukkig wisten Lieke en Patrick hier wel raad mee.

De muren zijn geschilderd met LAB ECO Wallpaint in de tint Sensational Sand no. 290. De commode en opbergkast is een DIY van Patrick en het wandkleed een DIY van Lieke. Deze heeft ze gemaakt met een badmat, bezemsteel en LAB PAINT sample potjes in de tinten: Merlot Mania no. 123, Warm Tan no. 91, Crushed Cloves no. 53 en Copperhead no. 29.

Wil jij ook aan de slag met deze DIY? Of gewoon een kleur uitproberen? Een sample potjes is slechts €4,. Ga naar de gewenste LAB COLOUR en vink een sample potje aan met 40 ml LAB ECO Wallpaint.

Lees hier het volledige artikel "Metamorfose: warme wolk van een babykamer vol aarde tinten" of bekijk hier aflevering 22 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

Fotografie: Sonja Velda