EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 17, 9 MAART 2021. VAN ONGEZELLIGE ROMMELRUIMTE NAAR CHIQUE, SFEERVOLLE SLAAPKAMER MET LAB COLOURS SMOKEY EYES NO. 47, HERO’S TIME NO. 138 EN STONE NO. 28 IN DE HOOFDROL.

In aflevering 17 (9 maart 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Denise samen met klusser Patrick bij Marike en Bas aan de slag voor een chique en sfeervolle slaapkamer. Ze wilden kleur, maar wisten niet goed hoe. Daarnaast konden ze ook nog wel wat opbergruimte gebruiken. Denise en Patrick wisten hier wel raad mee.

De muur en nis achter het bed is geschilderd in de tint Smokey Eyes no. 47. Daarnaast kreeg de oude inloopkast een update, de deuren zijn geschilderd in de tint Stone no. 28 en de muur ernaast kreeg ook een andere kleur. Deze werd geschilderd met LAB ECO Wallpaint in de tint Hero’s Time no. 138. De blauwe kleuren in combinatie met een warm beige met grijze ondertonen uit beton creëren een ontspannen sfeer.

Lees hier het volledige artikel "Van ongezellige rommelruimte naar chique, sfeervolle slaapkamer" of bekijk hier aflevering 17 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

 

Fotografie: Sonja Velda