EIGEN HUIS & TUIN AFLEVERING 32, 11 APRIL 2020. KEUKEN IN SLEEUWIJK MET NEW PRODUCT: LAB CEMENTUM (DIY BETONLOOK) IN DE LAB TINT ROCKY NO. 169

In aflevering 32 (11 april 2020) van Eigen Huis & Tuin gaat klusser Thomas aan de slag bij Cees en Janine in Sleeuwijk. De keuken in hun huis was oorspronkelijk één van de eerste dingen die ze aan wilden pakken, na dertig jaar is het er echter nog steeds niet van gekomen. Klusser Thomas brengt daar verandering in en gaat onder andere aan de slag met LAB CEMENTUM (DIY betonlook) in de tint Rockey no. 169.

LAB CEMENTUM is een makkelijk verwerkbaar systeem waarmee in alle LAB kleuren een beton effect gecreëerd kan worden. Het systeem wordt opgebouwd in een aantal lagen (afhankelijk van de ondergrond). LAB CEMENTUM hecht op vrijwel alle ondergronden. Na afwerking met 2 lagen LAB CEMENTUM Coating Transparant wordt het volledig waterdicht, extreem slijtvast en geschikt voor wanden in badkamers (ook in de natte cel!), toiletten, keukens en overige intensief belaste wanden. 

Lees hier alles over LAB CEMENTUM.

Lees hier het volledige artikel "Van 50 jaar oude keuken naar nieuwe, natuurlijke eyecatcher!" of bekijk hier de aflevering van Eigen Huis & Tuin terug.