EEN HUIS VOL KLEUR MET ORANGE BARISTA NO. 117 GESPOT IN VTWONEN NO. 13 2023

In de binnenkijker in Vtwonen no. 13 2023 wilden bewoners Cathelijne Berkhof en Maarten Berkhof geen onpersoonlijke sfeer in hun huurhuis. Beginnend met een schone lei moest het huis geleidelijk wijken voor steeds meer kleur en werd hun huis het toonbeeld voor kleurig vintage.

Cathelijne: "Het mag dan een huurhuis zijn, we zeiden meteen tegen elkaar: het moet wel leuk worden."

LAB Wallpaint Orange Barista no. 117

LAB Wallpaint in de tint Orange Barista no. 117
Fotografie door Henny van Belkom

Een oranje met subtiliteit

Oranje hoeft niet fel, helder en energiek te zijn. De verfijnde tint Orange Barista no. 117 is geheel in evenwicht door de exacte hoeveelheid geel en rood. De in LAB Wallpaint toegepaste subtiele tint in de keuken heeft een mooi contrast met de opvallende zwarte keukenfronten en complimenteert tegelijkertijd de goudgele details en knalrode koelkast. Doordat het plafond geverfd is in de kleur van de muur wordt de hoge ruimte een stuk intiemer. Orange Barista no. 117 staat ton-sur-ton het best met Masala Chai no. 31.

LAB COLOURS Orange Barista no. 117 Masala Chai no. 31

LAB COLOURS Orange Barista no. 117 en Masala Chai no. 31

Kleuren proberen? 

Maak dan gebruik van een LAB Sample potjes in de tinten Orange Barista no. 117 en Masala Chai no. 31. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten.