EEN FRISSE KEUKENLOOK IN VTVERBOUWEN NO. 4

In de vtwonen special Vtverbouwen No. 4 2023 staat de keuken centraal. Ton en Adelyne Westenenk gingen voor een verbouwing met een nieuwe open keuken als eindresultaat. In hun jaren 20-huis schilderden zij hun muren met de fijne, milieuvriendelijke verf van LAB PAINT.

"Dankzij het schilderwerk krijgt alles nog eens een frisse facelift."

LAB Wallpaint in de tint Silk Dreamer no. 194

LAB Wallpaint in de tinten Silk Dreamer no. 194.

Een keuken om in weg te dromen

Voor de muren is er gekozen voor de tint Silk Dreamer no. 194, een lichte tint die meteen voor sfeer zorgt. "Heel bijzonder: de crèmekleur op de muur in de keuken blijk 's avonds meer richting groen te gaan. (...) Straks is het extra genieten in onze nieuwe keuken."

LAB COLOUR Silk Dreamer no. 194 is verfijnd en elegant in al haar eenvoud. Met deze dromerige tint creëer je een kalme en zijdezachte sfeer met een geheel eigen persoonlijkheid. De veelzijdige wittint is voor zowel warme als koele kleurenpaletten een perfecte basis.

LAB Wallpaint in de tint Silk Dreamer no. 194

LAB Wallpaint in de tinten Silk Dreamer no. 194.

Fotografie door Olivier Thijssen.

Subtiel groen

De keukenfronten in dit ontwerp zijn gespoten in de tint Lichen no. 19 van Farrow & Ball. Dit kalme en gedempte groen is vernoemd naar de steeds veranderende, subtiele kleur van kruipende algen die steen zo mooi veroudert. Het heeft een rustige en subtiele uitstraling door de onderliggende blauwe tint en is perfect voor gebruik in de tuin waar het helemaal één aanvoelt met de natuur.

De tint Lichen no. 19 en andere tinten van Farrow & Ball zijn te koop in onze webshop en conceptstore.

LAB COLOUR Silk Dreamer no. 194 en Farrow & Ball tint Lichen no. 19

LAB COLOUR Silk Dreamer no. 194 en Farrow & Ball in de tint Lichen no. 19.

Sample potjes | TRY IT OUT

Kleuren uitproberen? Maak dan gebruik van LAB Sample potje Silk Dreamer no. 194 of Sample potje Lichen no. 19 van Farrow & Ball.

Door gebruik te maken van een sample potje kan je op een makkelijke manier kleuren testen in de ruimte die je wilt schilderen. Test ze rechtstreeks op de muur of breng twee lagen van elk van je sample potjes aan op vellen papier of karton (hoe groter hoe beter). Plak je geschilderde vellen op in de kamer die je gaat schilderen. Verplaats ze naar andere delen van de kamer om te zien hoe de kleur gedurende de dag en onder verschillende soorten licht verandert.

De sample potjes van LAB PAINT zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. In de sample potjes van Farrow & Ball zit Estate Emulsion. Dit is een hoogwaardige zeer matte krijtverf voor plafonds en muren binnenshuis (uiterst mat: 2% glans).