EEN EIGENTIJDS INTERIEUR MET STRONG GARLIC NO. 92 GESPOT IN VTWONEN NO. 07 2023

In de Vtwonen no. 07 2023 bewonderen we het sfeervolle interieur van Bettina Neseker, waar ze met een eigentijdse benadering haar huis omtoverde tot een warme en gezellige ruimte. Een opvallende keuze die direct in het oog springt, is het gebruik van de tint Strong Garlic no. 92 van LAB PAINT. Deze neutrale-maar-niet-witte tint geeft niet alleen een zachte gloed aan de muren en de vloer, maar creëert eveneens een uitnodigende sfeer die perfect past bij haar stijl.

Lees alles over de unieke stijlen "kleurrijk eclectisch" en "sereen chic" die Bettina heeft toegepast en ontdek hoe zij speelt met kleur om haar huis een warme en eigentijdse uitstraling te geven.

Een veelzijdige tint voor elk interieur

Strong Garlic no. 92 is een veelzijdige kleur die moeiteloos samengaat met verschillende kleurencombinaties. Bettina combineert deze tint prachtig met warme tonen zoals oranje en rood, maar ze laat ons ook zien hoe geweldig de tint harmonieert met blauw- en groentinten. Het resultaat is een evenwichtige mix van kleuren die een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan haar interieur, welke de twee werelden kleurrijk eclectisch en sereen chic samenbrengt.

LAB Vloercoating: gietvloer-look zonder hoge kosten

Om de vloer een vergelijkbare uitstraling te geven, koos Bettina voor LAB Vloercoating in dezelfde tint als de wanden, namelijk: Strong Garlic no. 92. Deze coating biedt een look-a-like gietvloer, maar zonder hoge kosten. Het LAB Vloercoating systeem bestaat uit verschillende producten, waaronder LAB Vloercoating Impregneer, LAB Vloercoating Primer, LAB Vloercoating en LAB Vloercoating Slijtvast (optioneel).

Hoe pas je LAB Vloercoating toe?

Wil je jouw vloer voorzien van LAB Vloercoating? Het is van belang om het productadvies goed door te lezen. Het proces omvat de volgende stappen:

  1. LAB Vloercoating Impregneer: Fixeer poederende oppervlakken en dicht sterk zuigende ondergronden. Deze stap is niet nodig als de ondergrond niet zuigend is.

  2. LAB Vloercoating Primer: Zorgt voor uitstekende hechting en kleurdekking. Behandel betonnen en cementdekvloeren met LAB Vloercoating Impregneer voordat je de primer aanbrengt.

  3. LAB Vloercoating: Een kleurvaste coating die niet vergeelt, stoot- en krastvast is. Breng deze coating aan op vloeren die zijn behandeld met LAB Vloercoating Impregneer en/of LAB Vloercoating Primer.

  4. LAB Vloercoating Slijtvast: Optioneel als vierde stap van het systeem, vooral aan te raden op vloeren in keukens of vloeren met veel verkeer. Het maakt het oppervlak gladder en biedt extra bescherming.

Inspiratie en advies in onze conceptstore

Wil je meer weten over LAB Wallpaint en LAB Vloercoating? Kom langs in onze Vestingh Conceptstore of klik op de betreffende links en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en je te helpen bij het realiseren van jouw interieurdromen. We bieden ook complete en in prijs gereduceerde Vloercoating verwerkingspakketten aan, zodat je alle benodigdheden voor de klus bij de hand hebt. Met het juiste advies en gebruik van de geadviseerde verwerkingsmaterialen kun je de LAB Vloercoating zelf eenvoudig verwerken.

Ontdek jouw eigentijdse interieur

Laat je inspireren door het betoverende en eigentijdse interieur van Bettina Neseker, waar LAB Wallpaint en LAB Vloercoating in de tint Strong Garlic no. 92 de hoofdrol spelen. Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of de complete kleurenwaaier.