ECLECTISCHE INTERIEURS IN LAB COLOURS IN VTWONEN BINNENKIJKEN MAART 2023

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in meerdere binnenkijkers in de Vtwonen binnenkijken editie maart 2023. Van het eclectische interieur van Annemarie en Joris met Terra Pink no. 102 in de slaapkamer, Madonna no. 90 in de woonkamer en de intense kleur Power Chili no. 44 uit het LAB Colours Archive op de tussenmuur, tot aan Mushroom no. 287 in de badkamer van Arianne en Derk. Wat beide koppels gemeen hebben is dat ze durven te experimenteren en combineren met kleuren waardoor er een unieke en persoonlijke sfeer is ontstaan.

Een eclectisch interieur kun je ook wel zien als een mix van verschillende stijlen, materialen en kleuren die op een harmonieuze manier samenkomen, waarbij er ruimte is voor creativiteit en het combineren van diverse elementen.

Blog Banner - Vtwonen maart 2023 • Binnenkijken

Roze staat bekend om zijn verwante en rustgevende eigenschappen welke een gevoel van warmte en gezelligheid toevoegt aan de slaapkamer. Hier is LAB Wallpaint in Terra Pink no. 102 toegepast. Een warme, vergrijsde oudroze tint met een lichte aardse ondertoon. Deze kleur doet volwassen aan maar behoudt een zekere speelsheid. Terra Pink no. 102 staat onder andere mooi met de eveneens warme, vergrijsde, maar iets lichtere Madonna no. 90 zoals hieronder is toegepast.

In de woonkamer van Annemarie en Joris is een speelse en gezellige touch toegevoegd met Madonna no. 90 op de wand. Een behaaglijke warme kleur die door de lage verzadiging en het vergrijsde karakter heel veelzijdig is. Iconisch en tegelijk maagdelijk roze. Express yourself en kies voor Madonna no. 90. Door het vleugje geel kan deze tint goed met Nigiri no. 286. Versterk de roze ondertoon met Diamond Dust no. 232.

Met trends heeft interieurstylist Annemarie, ofwel eigenaar van interieuradviesbureau Tofstyling, niet zo veel. Wel knalt ze graag kleur op de muur en dat is te zien met Power Chili no. 44 uit het LAB Colours Archive. Power Chili no. 44 is toegepast op de tussenmuur die de woonkamer en keuken visueel van elkaar scheidt. Deze intense kleur brengt energie en pit in de ruimte waarmee ze een gedurfde en levendige sfeer heeft gecreëerd.

Linksboven zie je de "gemushroomde" badkamer van Arianne en Derk. Deze subtiele, warme kleur brengt een rustgevend en harmonieus gevoel aan in de ruimte. Mushroom no. 287 is een warme aardetint met een mix van beige, grijs en crème. Voor een rustige, natuurlijke sfeer die past in een veelzijdig interieur. Schilder je de muren met Mushroom no. 287? Dan is Frosted Sand no. 374 de perfecte kleur voor op je plafond.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.