DUURZAME TIPS VAN MARIJE VAN DER MADE

Actrice en presentatrice Marije van der Made deelt iedere maand duurzame tips in het wekelijkse magazine Vriendin. In deze editie van maart tipt ze LAB PAINT.

Publicatie LAB PAINT in Vriendin Maart 2022 - Duurzame tips Marije van der Made
Marije schrijft over LAB PAINT: 'Kies uit de mooiste kleuren voor je badkamer, vloer, muren en hé, doe een gek: plafond. Ik ben laatst zelf verhuisd en woon nu in een roze walhalla - doet wonderen voor m'n humeur!'

LAB PAINT sample potjes in Merlot Mania no. 123, Jewel no. 66 en Pink Champagne no. 98LAB Sample potjes in de tinten Merlot Mania no. 123, Jewel no. 66 en Pink Champagne no. 98.
Voor haar eigen interieur koos Marije een aantal zachte neutrals uit in combinatie met roze en rode tinten. Zo schilderde ze een deurpost in de tint Madonna no. 90 en maakte ze in de hal een lambrisering met Diamond Dust no. 232. Haar slaapkamer verfde ze in de kleur Merlot Mania no. 123.
Woonkamer Marije van der MadeLAB Wallpaint in de tint Mushroom no. 287. Foto: @marije.
In haar woonkamer gebruikte Marije Frosted Sand no. 374 op zowel een aantal muren als het plafond. Dit is een zachte, warme en lichte tint bestaande uit een delicaat samenspel van beige, grijs en crème. Een geraffineerde wit die een gevoel van subtiliteit met zich meebrengt. Ook paste ze hier Mushroom no. 287 toe. Fan van deze sfeer, maar zoek je net iets tussen deze tinten in? Dan is White Truffle no. 644 de ideale kleur.