DONKERE SETTINGS MET BLACK CLAY NO. 40 IN VTWONEN NO. 12 2023

In de editie van Vtwonen no. 12 2023 ontdek je schilderachtige donkere settings voor een modern en chic interieur. Met stylingtips van styliste Cleo Scheulderman: "Donkere kleuren hoeven de ruimte helemaal niet kleiner te laten lijken. Door voor kleuren te kiezen die niet te veel contrasteren maar elkaar aanvullen, ontstaat juist diepte." Ga voor zwart op zwart met een ton sur ton look.

Vtwonen no 12 '23 LAB Wallpaint Black Clay no. 40

Tijdloos antraciet

LAB COLOUR Black Clay no. 40 lijkt op het eerste gezicht misschien zwart, maar is het niet! Het is een geconcentreerde, zelfverzekerde antraciet. Voor wie graag een meer natuurlijke zwart zoekt. De zowel in de eetkamer als de slaapkamer toegepaste LAB Wallpaint in de tint Black Clay no. 40 is een zwarttint die feilloos past in een stijlvol, elegant en chic interieur.  

LAB Wallpaint Black Clay no. 40

Styling door Cleo Scheulderman en fotografie door Jeroen van der Spek.

Kleur uitproberen?

Maak dan gebruik van een sample potje in de tint Black Clay no. 40. Met de sample potjes kun je de kleur rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier