DIY IN DE ORGANISCHE TREND

LAB in vtwonen diyDo it yourself. Dat is het thema van vtwonen no. 6 2022. In een reportage van stylist Kim van Rossenberg zien we dat de organische trend wordt doorgevoerd in speelse golven, schulpranden en schelpvormen. Bovenstaand bijvoorbeeld een mooi doorkijkje met wow-effect. Op de wand LAB Wallpaint in de kleur Ginger no. 260. De omlijsting is geschilderd in Hunter no. 192

LAB in vtwonen DIY

Op de tweede foto een mooi ton-sur-ton effect met op de wand wederom Ginger no. 260. De DIY-wandplank is geverfd in Bassoon 336 van Little Greene. 'Door de wandplank net een andere tint te geven dan de wand, grijpt hij - met dank aan de geschulpte rand - de aandacht, zonder schreeuwerig te zijn', aldus de begeleidende tekst. 

LAB in vtwonen DIY

LAB Binnenlak in de kleur Hunter no. 192 werd ingezet voor een assymetrische lampvoet. Zo krijgt een oude lampenkap direct een nieuw leven!

LAB in vtwonen DIYOok zien we de zelfverzekerde, doeltreffende groentint van Hunter no. 192 terugkomen als golvende lambrisering in deze slaapkamer. Door de geschulpte bovenrand oogt deze donkere kleur toch heel vriendelijk.

De reportage is gefotografeerd door Sjoerd Eickmans en Richard van Meerveld deed de productie.