UNIEK EN DIVERS: ONTDEK DE 176 LAB COLOURS

De LAB COLOUR COLLECTION is recent uitgebreid met 84 kleuren. Met zoveel nieuws kies je altijd jouw favoriete tint voor op de muur, kozijnen of dat ene leuke kastje. Wist je dat de totale LAB COLLECTION nu uit maar liefst 176 kleuren bestaat? 

LAB COLOURS

LAB Wallpaint in (v.l.n.r.): Saint-Tropez no. 460Crystal Brut no. 307Golden Leaf no. 752 en Ibiza Rush no. 966.

INSPIRATIE
Iedere kleur uit de collectie heeft zijn eigen verhaal en is uniek. Van toffe wereldsteden tot beeldende kunst, food en oosterse kruiden: elke tint heeft een typische LAB-naam gekregen. Zo waan je je thuis in hartje Parijs met de kleur Voilà Paris no. 651. De perfecte grijs met een warme, maar statige uitstraling. Een goede keuze voor herenhuizen met wandlijsten en lambriseringen. Wil je in de romantische, Franse sferen blijven? Dan zijn Bisou Bisou no. 829, Petit Macaron no. 916 of Marie no. 114 misschien wel iets voor jou. Stuk voor stuk mooie, warme tinten die goed passen in iedere woonstijl.

Marie no. 114

LAB Chalk in Terra Pink no. 102 en LAB Wallpaint in Marie no. 114.

Of wat dacht je van Fabulous Saffron no. 446? De ultieme okergele saffraankleur waarmee je op een smaakvolle manier energie toevoegt in je interieur.  
Fabulous Saffron no. 446

LAB Wallpaint in Fluffy Cheetah no. 255, LAB Binnenlak in (v.l.n.r.): Royal Mauve no. 637Fabulous Saffron no. 446 en Pastel Paradise no. 210

EINDELOOS COMBINEREN

Een kleur kiezen kan best lastig zijn en dat begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig wordt dit gemakkelijker met de LAB Colourcard. De opbouw van deze kleurenkaart is misschien net iets anders dan je gewend bent. De wittinten staan niet meer allemaal bij elkaar, maar bovenaan elke rij. Zo weet je precies welke wittint goed past bij de kleuren daaronder. Handig toch?

Voor alle kleuren uit de LAB COLOUR COLLECTION geldt dat we bij iedere kleuromschrijving bijpassende kleuradviezen geven. Zo is jouw interieur straks helemaal op elkaar afgestemd! Kies bijvoorbeeld voor de zachte zalmkleur Nigiri no. 286, die perfect samensmelt met Saint-Tropez no. 460 en Ibiza Rush no. 966.

Nigiri no. 286
LAB Wallpaint in Nigiri no. 286.
Of ga voor Amaze no. 535, die dezelfde pigmenten bevat als de populaire Mushroom no. 287, maar dan nét een beetje meer. Voeg Limited Jade no. 479 en Soho no. 452 toe voor een verbazingwekkende combinatie. Zijn Amaze en Mushroom een beetje te donker voor je, dan is White Truffle no. 644 een mooie optie.
Amaze no. 535
LAB Wallpaint in Amaze no. 535.

Dol op klassiek blauw? Dan is de tint Gracious Blue no. 792 misschien wel iets voor jou. Deze kleur is een samensmelting van blauw schuimkoraal met een segment koraalrood. Benadruk deze warme kant en ga voor de mooie combinatie met Terra Pink no. 102.

Gracious Blue no. 792
LAB Chalk (kalkverf) in Terra Pink no. 102 en LAB Wallpaint in Gracious Blue no. 792.
VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

Alle kleuren uit de LAB COLOUR COLLECTION zijn, naast Wallpaint, ook beschikbaar voor andere toepassingen. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook met LAB Cementum of ga voor kalkverf met LAB Chalk. Ook kun je kiezen voor onze vloer- en badkamercoating, LAB Binnenlak of voor de LAB EXTERIOR COLLECTION voor buiten in onze LAB COLOURS maar eveneens in vrijwel iedere andere tint. Ga dan voor LAB Eigen Kleurkeuze. 

LAB Chalk Magnum

LAB Chalk (kalkverf) in Magnum no. 708 (muur) en LAB Chalk (kalkverf) in Golden Leaf no. 752 (kunstwerken). 

Benieuwd naar alle 176 LAB COLOURS? Bekijk ze hier.

Foto 1: @atelieroost.amsterdam, foto 2: @studio22.haarlem, foto 3: @pand.96, foto 4 en 5: @studio22.haarlem, foto 6: @art_in_return, @petra_vaessen


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.