DE SLAAPKAMER VAN INTERIEURBLOGGER SHANNEN

Interieurblogger Shannen van @huisnummer19 gaf haar slaapkamer een make-over. De donkerbruine laminaatvloer kreeg een nieuwe een nieuwe look met Vestingh Laminaat Coating in de tint Ash Grey no. 188. Daarnaast kregen de muren ook een likje verf. Ze ging aan de slag met LAB ECO Wallpaint in de tinten Pale Grey no. 93 (links), Loft no. 113 (smalle strook) en Pure Black no. 50 (rechts). Lees hieronder de blog "De make-over van onze slaapkamer" van Shannen.

Shannen aan het woord:

De slaapkamer, een ruimte waar je zo ongeveer 90% van de tijd je ogen dicht hebt… Maar ondanks dat vind ik het een ruimte die absoluut niet vergeten mag worden wat betreft de styling. Onze slaapkamer sluit aan op de stijl in de rest van ons huis. Een combinatie van zwart, wit, hout en wat planten. Ja, ook groen in de slaapkamer. Ik vind dat namelijk écht iets toevoegen.

Op onze bovenverdieping ligt een donker bruine laminaat vloer, deze lag er al van de vorige bewoners. Echter met het verven e.d. is de vloer er in de loop van de tijd niet mooier op geworden. Daarnaast was het absoluut niet onze smaak, dus ging ik opzoek naar een oplossing. Een nieuwe vloer leggen was natuurlijk een goede optie, maar verven was ook een mogelijkheid. Ik kwam uit bij Vestingh Paint and Craft. Een verf- en lifestyle label wat gevestigd is in Bussum, zij hebben heel veel mogelijkheden op het gebied van verf. Mijn oog viel op de Vestingh Laminaat Coating, te kiezen in welke kleur je maar wilt. Dit leek me een goede oplossing voor onze donkere laminaatvloer.

Ik bestelde de verf incl. benodigdheden (laminaat cleaner, coating en accessoires) en samen met mijn partner heb ik in onze vakantie de vloer op de bovenverdieping voorzien van een andere kleur. Wij vonden het in het begin wel erg spannend, want ja een laminaat vloer verven, daar hadden wij geen ervaring mee. Echter was het een hele fijne verf en er werd een instructie bijgeleverd waarin stap voor stap werd beschreven hoe het werkt. Uiteindelijk vonden wij het super simpel en waren alle kamers zo gedaan. Ik heb gekozen voor de kleur Ash Grey no. 188. Deze leek bij het opbrengen van de verf wit, maar kleurde uiteindelijk telkens grijzer tijdens het opdrogen. Uiteindelijk is het de perfecte lichtgrijze kleur geworden waar ik naar zocht.

Aangezien alles toch al helemaal op de schop was op onze bovenverdieping, heb ik gelijk de muur achter ons bed aangepakt met een nieuwe laag verf. Ook hier ging ik aan de slag met de verf van Vestingh Paint and Craft. Ik verving de grijze kleur achter ons bed door de kleur Pale Grey no. 93 en het zwarte gedeelte bleef zoals het was, dit is de kleur Pure Black no. 50. Daarnaast koos ik ervoor om een verticale lijn tussen de 2 vlakken te maken met de kleur Loft no. 113. Ik vind het namelijk erg leuk om te spelen met verschillende soorten manieren van verven, zoals vlakken of lijnen.

Nadat alles op zijn plek stond was het uiteindelijk helemaal zoals ik het in mijn hoofd had, de lichte vloer zorgt voor een veel ruimtelijker effect en het oogt veel lichter. Ik ben enorm blij met hoe het geworden is. De laminaatcoating klinkt misschien voor velen eng, maar ik zou het zeker aanraden mocht je je laminaatvloer een andere look willen geven.


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.