VAN ZACHTGRIJS TOT WARMROZE: DE MOOISTE INSPIRATIE VOOR JE DROOMBADKAMER

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? Houd je van rust en romantiek en kies je daarom voor zoete, zachte pastels of leef je je liever uit met felle levendige tinten én colour blocking effecten? Misschien waan je je liever in een natuurlijke oase wanneer je ’s ochtends onder de douche springt en sieren aardetinten de muren? Van één van de LAB COLOURS op de wand en het schilderen over tegels met LAB Badkamercoating tot aan het creëren van een betonlook: alles is mogelijk om de badkamer van je dromen te realiseren.

LAAT JE INSPIREREN

PRETTY IN PEACH

@huizefavoriet LAB Badkamercoating Pink Peach no. 24

LAB Badkamercoating in de tint Pink Peach no. 24 @huizefavoriet

Geen wit, maar warm oranjeroze, helemaal niet gek voor een badkamer, toch? In deze badkamer is LAB Badkamercoating in de tint Pink Peach no. 24 dekkend over de tegels én op de radiator en vloer toegepast om de badkamer volledig onder te dompelen in een ton-sur-ton look.

@huizefavoriet LAB Badkamercoating Pink Peach no. 24

LAB Badkamercoating in de tint Pink Peach no. 24 @huizefavoriet

Pink Peach no. 24 is de tint van de wolken bij zonsondergang, een ongrijpbare gloed die de lucht verlicht. Deze oranjeroze tint is zacht en romig met een vleugje lichte perzik vol belofte.

Shop het LAB Sample potje van deze look en transformeer je badkamer met Pink Peach no. 24.

SOPHISTICATED GREY

 

LAB Badkamercoating in de tint Pale Grey no. 93 @insideoutdesignnl

LAB Badkamercoating in de tint Pale Grey no. 93 @insideoutdesignnl

Strak, minimalistisch en zo sfeervol. De chique, zachte grijstint Pale Grey no. 93 is eenvoudig en een perfecte basis voor de badkamer. De lichte bleke LAB COLOUR geeft een ruimtelijke effect aan de wat kleinere ruimte en combineert perfect met één van de andere 175 LAB COLOURS en LAB Eigen kleurkeuze.

WARM BAD

@ooksoof LAB Badkamercoating Merlot Mania no. 123

LAB Badkamercoating in de tint Merlot Mania no. 123 (plafond) @ooksoof

Dompel de badkamer onder in de weelderige rijke wijnkleur Merlot Mania no. 123. Chic en klassiek met een knipoog naar een boudoirachtige uitstraling.

LAB Badkamercoating Merlot Mania no. 123 @ooksoof

LAB Badkamercoating in de tint Merlot Mania no. 123 (plafond) @ooksoof

Door de toepassing op het plafond creëer je met Merlot Mania no. 123 een warme, intieme sfeer in de lichte badkamer. Een krachtige LAB COLOUR met grijze tonen en een vleugje blauw, voor de echte fijnproevers.

Shop het LAB Sample potje van deze look en transformeer jouw badkamer met Merlot Mania no. 123.

VERRASSEND VERFRISSEND

LAB Badkamercoating Spider Mum no. 310 @patriciarompen

LAB Badkamercoating in de tint Spider Mum no. 310 @patriciarompen

Spider Mum no. 310 is een veelzijdige, warme en elegante wittint met beigegrijze nuances. Eenvoudig te combineren met kleurrijke accessoires en stijlvol in een ton-sur-ton look. 

BEHAAGLIJK ROZE

LAB Wallpaint in de tint Madonna no. 90 en LAB Wandcoating Transparant @houseofdaphne.interieur

LAB Wallpaint in de tint Madonna no. 90 en LAB Wandcoating Transparant @houseofdaphne.interieur

Kies voor de behaaglijke roze LAB COLOUR Madonna no. 90. De warme kleur met het vleugje geel en de roze ondertoon is door de lage verzadiging en het vergrijsde karakter heel veelzijdig. Een mooie combinatie met de houten badkamerkastjes en de tegels.

Hier is LAB Wallpaint in de tint Madonna no. 90 toegepast en afgewerkt met LAB Wandcoating Transparant. LAB Wandcoating is een transparante wandafwerking voor intensief belaste wanden, zoals bijvoorbeeld bij keukens, het toilet, wanden bij entree of trapopgangen om het perfect schoon te houden. LAB Wandcoating biedt dus optimale bescherming. Het product is vochtbestendig, maar ook extreem sterk, schrob-, slijt- en krasvast. 

Voor de badkamer adviseren wij LAB Badkamercoating, doordat dit een makkelijk verwerkbaar systeem. LAB Badkamercoating is speciaal ontwikkeld voor badkamers en natte cellen, zoals de doucheruimte (met uitzondering van de vloer in de natte cel). 

SHINE LIKE A DIAMOND

LAB Badkamercoating in de tint Diamond Dust no. 232

LAB Badkamercoating in de tint Diamond Dust no. 232. 

Shine like a diamond met de tint Diamond Dust no. 232, een vergrijsde mix van oudroze met een lila ondertoon. Deze zachte verleidelijke kleur maakt van elke badkamer een bijzondere ruimte.

Shop het LAB Sample potje van deze look en transformeer jouw badkamer met Diamond Dust no. 232.

CLEAN WHITE

LAB Badkamercoating in de tint Full White no. 253 @trijntje_visser

LAB Badkamercoating in de tint Full White no. 253 @trijntje_visser

Creëer met LAB COLOUR Full White no. 253 de perfecte basis voor een rustige en tegelijkertijd levendige badkamerstijl. De zuivere wittint is het meest gevoelig voor verandering in licht en schaduw en staat garant voor een prachtig licht reflecterend effect in de ruimte. De combinatie met de metallic muur, donkere kleuren én houten elementen geven deze badkamer een stoere chique uitstraling.

BIJNA ZWART

LAB Badkamercoating in de tint Army Green no. 211 @labpaint

LAB Badkamercoating in de tint Army Green no. 211. 

Wat dacht je van deze sobere, intense LAB COLOUR Army Green no. 211? Het contrasterende wit van de vloer en de goudkleurige kraan geven een koninklijke uitstraling aan de badkamer. Ook prachtig in een industriële loft met bakstenen en stalen deuren.

Shop het LAB Sample potje van deze look en transformeer jouw badkamer met Army Green no. 211.

TOUGH RAW

LAB Cementum (betonlook) in de tint Mushroom no. 287 en LAB Binnenlak in de tint Pure Black no. 50

LAB Cementum (betonlook) in de tint Mushroom no. 287 en LAB Binnenlak in de tint Pure Black no. 50 @pamdosal @lottevanuittert

Liever een stoerdere, ruwere look voor je badkamer? Die creëer je gemakkelijk met LAB Cementum (betonlook) in combinatie met LAB Cementum Coating Transparant. Bepaal zelf de uitstraling met een fijn of juist grover eindresultaat. Shop nú ook voordelig het LAB Cementum verwerkingspakket, zodat je direct aan de slag kunt!

DEKKEND, TRANSPARANT OF BETONLOOK?

LAB Badkamercoating is er zowel in dekkende als transparante variant. Beide systemen zijn makkelijk verwerkbaar en speciaal ontwikkeld voor badkamers en natte cellen, zoals de doucheruimte (met uitzondering van de vloer in de natte cel). LAB Badkamercoating is ideaal als je geen tegels wilt. Maar kan, in geval van de dekkende variant, ook over tegels heen mocht je deze een andere look willen geven. 

Op zoek naar een robuuste uitstraling? Creëer een betonlook met LAB Cementum (betonlook). We adviseren als topcoating LAB Cementum Coating Transparant. Zo heb je in één handomdraai die stoere, rauwe look voor je badkamer. Wil je deze robuuste betonlook (ook) op de vloer toepassen? Dan raden we voor de badkamer het systeem van LAB Cementum Floors aan met LAB Cementum Coating Transparant als topcoating. Let op: We raden cementum af op de vloer in de natte cel van de badkamer. Wil je de huidige wanden met betonciré of cementgebonden stucmortels zeer goed reinigbaar en volledig waterdicht maken? Ga dan voor LAB Badkamercoating Transparant als topcoating.

Lees voor toepassing de product- en veiligheidsadviezen goed door.

VOORBEREIDING IS ALLES

Wil je zeker weten dat je alle materialen in huis hebt voor je badkamerproject, bestel dan het Badkamercoating verwerkingspakket in de variant van je keuze: dekkend of transparant. Met de geadviseerde verwerkingsmaterialen kun je de badkamercoating zelf eenvoudig verwerken. Het pakket bevat verfbakken, rollers, kwasten, ademende schildershandschoenen, schilderstape en nog véél meer, zodat je direct aan de slag kunt. Óf ga voor die stoere badkamer look en bestel het LAB Cementum Verwerkingspakket voor de wanden of vloer.

Profiteer nú van het sterk gereduceerde tarief.

VESTINGH PAINT & PROJECTS

Geen DIY’er? Bij VESTINGH PAINT & PROJECTS kun je terecht voor uiteenlopende schilder- en behangklussen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals voor ieder schilder- of behangproject. Meer informatie of meteen kijken naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Ralph via ralph@vestingh.nl of kom langs in de VESTINGH CONCEPTSTORE aan de Huizerweg 29 in Bussum.

BEKIJK HIERONDER DE STAPPENPLANNEN OM JOUW BADKAMER TE RESTYLEN


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.