WARME KLEUREN UIT DE NATUUR: ONTDEK DE TRAVEL LOFT VAN LIZA WASSENAAR

Souvenirs van verre reizen gecombineerd met kleuren uit de natuur; de Travel Loft van stylist Liza Wassenaar op de vt wonen&design beurs was een plaatje om te zien! Leuk feitje: alle kleuren op de muur zijn afkomstig uit de nieuwe LAB COLOUR COLLECTION. Liza koos hierbij voor verschillende toepassingen. Met LAB Cementum creëerde ze een betonlook en met LAB Chalk ging ze voor prachtige kleurschakeringen.

Travel Loft

Warmte en sfeer in de slaapkamer creëren, wie wil dat nou niet? Vtwonen-stylist Liza Wassenaar is daar goed in geslaagd door te kiezen voor LAB Cementum in de tinten Golden Leaf no. 752 (op de muur) en Epic Tiger no. 246 (op de kast achter het bed). Deze warme herfstkleuren matchen perfect bij elkaar en geven een knus, geborgen gevoel.

LAB Cementum (betonlook) is een makkelijk verwerkbaar systeem waarmee je eenvoudig zelf een betoneffect creëert. Meer weten? Lees hier wat er mogelijk is en hoe je het zelf kunt aanbrengen.

Travel Loft 1

Travel Loft 2

Travel Loft 3

Door de kast achter het bed in de donkerbruine tint Epic Tiger no. 246 te verven, krijgt de wand met Golden Leaf no. 752 net wat meer diepte. Een leuk effect om zelf toe te passen in je interieur en op die manier te spelen met kleur!

Travel Loft 4

Travel loft 5

Ook in de keuken en de kinderkamer is gekozen voor Epic Tiger no. 246. In beide ruimtes is gebruik gemaakt van LAB Wallpaint. Deze tint doet het erg goed in combinatie met natuurlijke materialen, zoals hout of rotan. 

Travel Loft 6

Voor extra contrast is Epic Tiger no. 246 ook goed te combineren met zwarte elementen, zoals hier gestyled door Liza met het zwarte stapelbed en het robuuste bureau. Dit zorgt voor een industrieel chique uitstraling en dat echte loft gevoel.

Door lichte accenten toe te voegen, zoals de wandlampjes en het beddengoed, blijft het geheel toch rustig en sfeervol. 

Travel Loft 7

Wist je dat kalkverf één van de oudste en meest traditionele verfsoorten is die er bestaat? De buitenmuren van de Travel Loft zijn van boven tot onder geverfd met LAB Chalk (kalkverf) in de tint Golden Leaf no. 752.

Met LAB Chalk wordt het oppervlak voorzien van diverse kleurschakeringen, waardoor het eindresultaat altijd uniek is. Wil je dit mooie effect zelf ook toepassen in je interieur? Lees hier hoe je LAB Chalk gemakkelijk aanbrengt op je muren.

Travel Loft 7

Travel Loft 8

In de woonkamer heeft Liza gekozen voor Golden Leaf no. 752 in de vorm van LAB Wallpaint. Golden Leaf no. 752 is de kleur van de herfst die kracht en inkeer symboliseert. Een prachtige bruintint die z’n vitaliteit nog net niet is verloren.

Travel Loft

Door de basis rustig te houden met natuurlijke kleuren en materialen, is er ruimte voor een statement op de muur. Met de tinten Pure Black no. 50 en Shade of Linen no. 561 is een gaaf kunstwerk gemaakt, dat een speels effect geeft aan de ruimte. 

Travel Loft 9

Tot slot heeft Liza LAB Badkamercoating toegepast in Golden Leaf no. 752. Ideaal voor als je liever geen tegels in je badkamer wilt. Deze waterdichte coating is speciaal ontwikkeld voor de vloer en alle wanden in de badkamer, zelfs die van de douche! Alleen op de vloer van de natte cel wordt LAB Badkamercoating afgeraden.

Tip! De LAB Badkamercoating kan ook over bestaande tegels aangebracht worden.

Wil je ook aan de slag met onze Badkamercoating? Lees hier alle benodigde informatie en bestel meteen jouw favoriete kleur.

Ook het paviljoen van Eigen Huis & Interieur is geverfd in nieuwe kleuren uit de LAB COLOUR COLLECTION. Benieuwd? Neem een kijkje in het kleurrijke inspiratiehuis

Foto's: Sonja Velda Fotografie


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.