OVERNAME LUXURY BY NATURE

WALLPAPER WALHALLA MEETS VESTINGH + LAB

Vanaf 7 november jongstleden kunnen wij trots melden dat aan de bedrijven, VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE en LAB PAINT, LUXURY BY NATURE is toegevoegd. Voormalig eigenaren Edwin Huisman en Erik Rauch hebben onder andere de webshop www.luxurybynature.nl, het Instagramaccount en de gehele behangcollectie overgedragen aan Robert Schellekens, founder VESTINGH, LAB PAINT en de LAB PAINT FOUNDATION. 

LUXURY BY NATURE GAAT DOOR Opgetogen zijn beiden om te melden dat Erik vanaf 20 november het team van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, LAB PAINT en LUXURY BY NATURE komt versterken. Met al zijn kennis en ervaring is Erik een enorme toevoeging voor het team. 
Wij zullen ons uiterste best doen om, waar LUXURY BY NATURE groot mee is geworden, voort te zetten.

behang wallpaper luxury by nature Arte Les Forets Diore Desert Sun 48011, Arte Antigua Ritorto Shadow 33052, Arte Antigua Tropicali 33003 en Élitis Vibrations Raffia & Madagascar Métal VP 602 03 (v.l.n.r.).
Arte Les Forets Diore Desert Sun 48011, Arte Antigua Ritorto Shadow 33052, Arte Antigua Tropicali 33003 en Élitis Vibrations Raffia & Madagascar Métal VP 602 03 (v.l.n.r.). 

SHOWROOM IN VESTINGH CONCEPTSTORE
Vanaf heden is de prachtige, exclusieve en zeer uitgebreide behangcollectie van circa 400 behangboeken te bewonderen in de conceptstore in Bussum. Eveneens is LUXURY BY NATURE weer telefonisch bereikbaar en is de website www.luxurybynature.nl operationeel. 

MEER INSPIRATIE
Met deze overname hopen wij jullie als klant nóg meer te kunnen inspireren en te bedienen. Wij zien deze kruisbestuiving als een verrijking voor de bedrijven waarmee we door het ruime en diverse assortiment onderscheidend op de markt zijn.
 
We verwachten met het toevoegen van het fantastische LUXURY BY NATURE behangassortiment dat we nu echt iedere klant kunnen bedienen. Op het gebied van verf maar dus ook van luxe wandbekleding. 
 
Met deze overname zijn de collecties van Élitis, Arte en CMO Paris verder uitgebreid en nog completer geworden. Verder zijn bijvoorbeeld de labels Ralph Lauren Home, Pierre Frey, Cole & Son, Mind The Gap, Thibaut, Morris & Co en Sanderson aan de collectie toegevoegd. Maar er is nog véél meer...
 
Ofwel de mooiste, meest exclusieve behanglabels zijn hiermee bij ons te verkrijgen. Laat je verleiden door de rijke materialen, warme kleuren, verfijnde texturen en finishes. Kom langs in onze showroom of neem een kijkje op de website.  

conceptstore winkel behang wallpaper Showroom Luxury By Nature VESTINGH CONCEPTSTORE


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.