LAB COLOUR CRUSH: CREËER EEN GEVOEL VAN WARMTE EN GEBORGENHEID MET MADONNA

De complete LAB COLOUR COLLECTION telt 176 kleuren met ieder een eigen verhaal. Voor elke woonstijl zit er wel iets bij. Maar waarom zou je het bij één kleur houden als deze juist zo mooi combineert met andere tinten? En wat zijn alle mogelijkheden met een kleur? In de blogserie LAB COLOUR CRUSH lichten we telkens een LAB COLOUR uit, laten we andere kleuren zien die er goed bij passen en geven we inspiratie. Zo creëer jij in één handomdraai het persoonlijke interieur dat bij jou past! Deze keer is LAB COLOUR Madonna no. 90 aan de beurt. Lees je mee? 

LAB COLOUR CRUSH Madonna no. 90 banner

LAB Wallpaint in de tint Madonna no. 90 @houseofdaphne.interieur

EXPRESS YOURSELF IN ICONIC PINK

Het behaaglijke warmroze Madonna no. 90 is een veelzijdige kleur die elk interieur siert. De iconische tint met een vleugje geel geeft warmte en geborgenheid. Bovendien is dit de ideale match naast tal van andere kleurschakeringen. Show your true colours, express yourself and be like Madonna.

 LAB COLOUR Madonna no. 90 in LAB Wallpaint, Chalk en Cementum

LAB Wallpaint, LAB Chalk (kalkverf) en LAB Cementum (betonlook) in de tint Madonna no. 90 (v.l.n.r.). 

MAAGDELIJK ‘LIKE A VIRGIN’ ROZE

Met colour crush Madonna no. 90 waan je je in warme oorden, waar de gouden zandstranden en de zeeblauwe oceaan uitnodigen tot ultiem genieten. Zoete cocktails met gekleurde rietjes, de zon die je huid streelt. En ondertussen speelt de beach bar je favoriete liedje…van Madonna, natuurlijk. Deze maagdelijke roze kleur met de lage verzadiging en het vergrijsde karakter laat je hart smelten.

LAB Wallpaint Madonna no. 90 Nigiri no. 286 Diamond Dust no. 232

Combineer de warme tint met de verrukkelijke en zeer verfijnde zachte zalmkleur Nigiri no. 286 voor een subtiel extra smaakje in je interieur. Of versterk de roze ondertoon en geef een extra laag expressie met de rijke Diamond Dust no. 232: een vergrijsde mix van oudroze met een lila ondertoon. Ohlala..Strike a pose.

Deze kleuren uitproberen? Bestel een LAB Sample potje van de iconische tinten Madonna no. 90, Nigiri no. 286 en Diamond Dust no. 232.

LAB BADKAMERCOATING: VOOR DE PERFECTE START VAN JE DAG

Wist je dat colour crush Madonna no. 90 niet alleen de muren in je woonkamer of boudoir een oogstrelende upgrade geeft? De poederige roze kleur geeft ook de wanden in de badkamer een unieke en persoonlijke uitstraling, zodat je met een warm en behaaglijk gevoel je dag start en afsluit. Speciaal voor de natte ruimtes is er de LAB Badkamercoating in twee varianten: transparant en dekkend. Ideaal als je geen tegels in de badkamer wilt. Je kunt hiermee zelfs de doucheruimte 100% waterdicht maken (met uitzondering van de vloer in de natte cel). Bovendien kan de dekkende versie ook over tegels heen geschilderd worden. Mix en match met andere kleurschakeringen die het veelzijdige Madonna no. 90 complementeren en creëer jouw look.

LAB WANDCOATING: VOOR EEN TRANSPARANTE AFWERKING

Speciaal voor intensief belaste wanden, zoals bijvoorbeeld bij keukens, het toilet, wanden bij entree of trapopgangen, is er de LAB Wandcoating. Deze transparante afwerking houd je perfect schoon en geeft optimale bescherming. 

LAB WALLPAINT: VOOR DE MUREN (WHAT'S IN A NAME)

Liever een metamorfose van je woonkamer of een andere ruimte? Dan is LAB Wallpaint the way to go. Deze zeer matte muurverf is op waterbasis en heeft een goede dekking, die je gemakkelijk reinigt volgens schrobklasse 1. Met LAB Wallpaint schilder je eenvoudig de wanden en plafonds binnenshuis met een duurzame afwerking. De verf voldoet aan de eisen van het Franse A+ label, het HACCP-keurmerk en het keurmerk EN Toys. Veilig genoeg dus om te gebruiken in bijvoorbeeld babykamers en ziekenhuizen.

GET INSPIRED

LAB Wallpaint Madonna no. 90 LAB Wandcoating transparant

LAB Wallpaint in de tint Madonna no. 90 en LAB Wandcoating transparant @houseofdaphne.interieur

In deze badkamer wordt op sublieme wijze LAB Wallpaint in de LAB COLOUR Madonna no. 90 met de transparante LAB Wandcoating gecombineerd. De tegels krijgen hiermee dezelfde look als de muren voor een harmonieus geheel. 

LAB Wallpaint Madonna no. 90

LAB Wallpaint in de tint Madonna no. 90 @thuis.bij.amoy

In deze sfeervolle living speelt colour crush Madonna no. 90 een grote rol. De combinatie van deze tint met de witte elementen, het hout en de bakstenen details zorgen voor een rustieke uitstraling. Een heerlijke ruimte om tot rust te komen en te relaxen.

Wil je jouw muren nog meer expressie geven? Kies dan voor meer structuur met LAB Cementum voor een rauwe betonlook. Bepaal zelf de exacte uitstraling voor jouw interieur met een fijn of juist grover eindresultaat.

LAB Chalk (kalkverf) Madonna no. 90

LAB Chalk (kalkverf) in de tint Madonna no. 90 @lotsofstyle.nl

Zet je kunstzinnige zelf in met Madonna no. 90 in LAB Chalk (kalkverf). Creëer gewolkte effecten, wildverband of een streperig effect met deze duurzame, matte kalkverf. De combinatie van de zachte Madonna no. 90 in het gewolkte effect is als een mooie zoete dagdroom. Ook aan de slag met LAB Chalk? Bestel het hier.

LAB VERWERKINGSPAKKET

Interieurprofessionals en interieurliefhebbers, creatieve DIY’ers en artistieke (t)huiskunstenaars: wil je zeker weten dat je alle materialen en accessoires hebt om direct te beginnen? Koop dan het complete, sterk in prijs gereduceerde verwerkingspakket. Afhankelijk van je schilderproject, kies je het verwerkingspakket dat aansluit op je wensen. Verfrollers, kwasten, verf- en inlegbakken, schilderhandschoenen, roerhoutjes, schilderstape én meer: voor het beste resultaat gebruik je de beste kwaliteit. Vind hier het verwerkingspakket dat past bij jouw interieurproject.

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD

VESTINGH CONCEPTSTORE

BESTEL 24/7 ONLINE OF KOM LANGS!

Benieuwd wat Madonna no. 90 doet in jouw interieur? Bestel je favoriete verf en afwerking voor de binnenmuren, buitenmuren, badkamertegels en meer 24/7 online of kom langs in onze inspirerende VESTINGH CONCEPTSTORE aan de Huizerweg 29 in Bussum.


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.