LAB COLOUR CRUSH: CREËER EEN GEVOEL VAN STIJL EN LUXE MET GOLDEN LEAF

De complete LAB COLOUR COLLECTION telt 176 kleuren met ieder een eigen verhaal. Voor elke woonstijl zit er wel iets bij. Maar waarom zou je het bij één kleur houden als deze juist zo mooi combineert met andere tinten? In de blogserie LAB COLOUR CRUSH lichten we telkens een LAB COLOUR uit en laten we een paar andere kleuren zien die er goed bij passen. Zo creëer jij in éen handomdraai het persoonlijke interieur dat bij jou past! Deze keer is LAB COLOUR Golden Leaf no. 752 aan de beurt. Lees je mee? 

lab wallpaint golden leaf sample potje ibiza rush bruine tint bruin goud verf muurverf

LAB Wallpaint in de tint Ibiza Rush no. 966 (linker paneel) en Golden Leaf no. 752 (rechter paneel) @atelieroost.amsterdam

WARM ELEGANCE WITH A TOUCH OF GOLD

De unieke LAB COLOUR Golden Leaf no. 752 geeft stijl en een gevoel van luxe aan ieder interieur. Een lage zon op een verkleurend bladerdek. Een prachtige, rijke bruintint die z’n vitaliteit nog net niet verloren heeft. Laat je meevoeren met Golden Leaf de kleur die kracht en inkeer symboliseert. Golden Leaf no. 752 voegt een vleugje warmte, elegantie en extravagantie toe aan iedere ruimte. 

golden leaf muurverf chalk kalkverf betonlook cementum LAB PAINT sample potje bruin bruine tint goudbruin

GOUDBRUINE OASE VAN RUST

Met de colour crush Golden Leaf no. 752 creëer je een goudbruine oase van rust. Transformeer je interieur door je meubelen mee te nemen in dezelfde tint als de muur voor een prachtig eenduidig kleurpalet en ultieme ontspanning. Schilder de muur met de duurzame LAB Wallpaint en gebruik voor je meubelen de sublieme LAB Binnenlak.

wallpaint binnenlak LAB PAINT golden leaf bruintint bruine verf paint sample potje

LAB Wallpaint en LAB Binnenlak in de tint Golden Leaf no. 752 @kirsterieur

Meer diepte creëren? Combineer Golden Leaf no. 752 met het chique rauwe bruin van Magnum no. 708 of met de mediterrane Ibiza Rush no. 966, dé kleur van 2024, en maak je boho-look helemaal af. 

golden leaf magnum ibiza rush bruintinten bruin kleur verf lab paint sample potje muurverf

EEN WARME MIX VAN BEIGE, GRIJS ÉN GOUD

Een interieur met allure creëer je in een handomdraai met de warme aardetint Mushroom no. 287 en de krachtige tint Golden Leaf no. 752. De combinatie van de ingetogen en doortastende kleurkarakters vormen een prachtige kleurencombinatie in bijvoorbeeld een houten interieur. 

wallpaint binnenlak lab paint golden leaf mushroom neutrale tint sample potje muurverf verf paint
LAB Wallpaint in de tint Mushroom no. 287 (linker wand). LAB Binnenlak en LAB Wallpaint in de tint Golden Leaf no. 752 (rechts) @kirsterieur

EXPLORE MORE

LAB PAINT heeft voor iedere wens de perfecte verf. Voeg LAB Chalk (kalkverf) in colour crush Golden Leaf no. 752 toe aan je interieur voor mooie, subtiele kleurschakeringen op de wand.

lab chalk kalkverf muurverf kleurschakeringen golden leaf bruintint verf paint lab

LAB Chalk (kalkverf) in de tint Golden Leaf no. 752 @lizawassenaar @vtwonenendesignbeurs @sonjaveldafotografie

Of kies voor een stoere, robuustere uitstraling met LAB Cementum (betonlook).

lab cementum betonlook ruwe muur muurverf verf lab paint sample potje

LAB Cementum (betonlook) in de tint Golden Leaf no. 752 @lizawassenaar @vtwonenendesignbeurs @sonjaveldafotografie

Speciaal ontwikkeld voor badkamers en natte cellen is er de LAB Badkamercoating en voor een slijtvaste en duurzame metamorfose van de trap, kies je de LAB Trapcoating

Het is van belang voor toepassing de productadviezen goed door te lezen. 

golden leaf badkamercoating muurverf sample potje lab paint verf

LAB Badkamercoating in de tint Golden Leaf no. 752 @lizawassenaar @vtwonenendesignbeurs @sonjaveldafotografie

SAMPLES & BEYOND

Benieuwd wat Golden Leaf no. 752 doet in jouw interieur? Bestel 24/7 een LAB Sample potje in deze elegante rijke kleur of kom langs in onze inspirerende VESTINGH CONCEPTSTORE. Creëer een mooi kleurgamma met Magnum no. 708 en Ibiza Rush no. 966. 

sample potje potjes LAB PAINT verf golden leaf magnum ibiza rush kleur uitproberen verf muurverf bruintinten

LAB WALLPAINT

LAB Wallpaint is een zeer matte muurverf op waterbasis met een goede dekking, die je gemakkelijk reinigt volgens schrobklasse 1. Met LAB Wallpaint schilder je eenvoudig de wanden en plafonds binnenshuis met een duurzame afwerking. De verf voldoet aan de eisen van het Franse A+ label, HACCP en toys. Ofwel kwalitatief hoogwaardig en veilig genoeg om te gebruiken in bijvoorbeeld babykamers, ziekenhuizen en keukens. 

LAB BINNENLAK

LAB Binnenlak is een duurzame, oplosmiddelvrije aflak op waterbasis. Deze houtverf voor binnenshuis vergeelt niet, is slijt- en krasvast, heeft een uiterst goede hechting en een hoge huidvetbestendigheid. Breng LAB Binnenlak in twee lagen op en geniet van een optimaal resultaat.  

lab paint blikken verf muurverf houtlak binnenlak chalk kalkverf cementum betonlook coating verven paint

LAB PAINT: DUURZAAM EN VEILIG

LAB PAINT is een hoogwaardig en duurzaam verflabel en wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Bij de productie van onze verflijn besteden we veel aandacht aan mens, milieu en maatschappij. Én we zoeken altijd naar manieren om het nog beter te doen. Koop je LAB PAINT, dan steun je automatisch de LAB PAINT FOUNDATION. Het doel van deze stichting is om (drink)water beschikbaar te maken voor hen die daar geen of moeilijk toegang toe hebben. Samen maken we het verschil! 

lab paint foundation water paint for water goed doel

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD #LABPAINT


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.