DE INTERIEURPLANNEN VAN ACTRICE SARAH CHRONIS: VAN WITTE MUREN NAAR LEVENDIGE KAMERS

Actrice Sarah Chronis, bekend van de series 'Nieuwe Buren', 'Goede tijden, slechte tijden' en winnares van 'Wie is de Mol?' in 2019, staat op het punt om samen met haar partner Kay, hun nieuwe huis in Amsterdam te betreden. Een huis waarin ze hun droom gaan realiseren, samen met hun kinderen Novi en Nimué. Precies op de dag van de sleuteloverdracht, stapten ze onze VESTINGH CONCEPTSTORE binnen voor professioneel kleuradvies, wat resulteerde in een feestelijke én kleurrijke dag. Ontdek hoe Sarah's liefde voor interieurdesign een stijlvolle verbinding in hun nieuwe woning creëert.

Sarah Chronis Interieur Nieuw Huis

Van wit naar méér kleur

Het nieuwe huis van Sarah en Kay is een blank canvas, volledig in het wit. Maar niet voor lang. De kinderkamers zullen tot leven komen met kleuren uit onze LAB COLOUR COLLECTION. De kamers van hun zoontje Novi en dochter Nimué bevatten karakteristieke balken en een mooie houten vloer die een natuurlijke basis vormen voor ons kleuradvies.

Shop de Sarah Chronis look voor stijlvolle kinderkamers

Wil je inspiratie opdoen uit Sarah's keuzes voor kinderkamers? Wij helpen je graag met het samenstellen van een soortgelijke look die zowel speels als stijlvol is. Ontdek de door Sarah gekozen kleuren en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw eigen ruimte.

Slaapkamer Novi

De kamer van Novi wordt omgetoverd in een zonnige, stralende kamer. Helemaal passend bij zijn persoonlijkheid. Met Strong Garlic no. 92 als basis, in combinatie met de groentint Zen Garden no. 680 en de groene – bijna neutralZanzibar no. 852. Waarbij Strong Garlic no. 92, een neutrale-maar-niet-witte tint, een zachte gloed geeft aan de vliering in de kamer, het plafond en alle balken. De kleur vormt een perfect gezelschap bij blauw- en groentinten. De nuance van Strong Garlic no. 92 is een match met de melange van ecru, vaalzwart en resedagroen: Zen Garden no. 680. Het natuurlijke effect wordt vergroot door Zanzibar no. 852 erbij te betrekken.

Zen Garden no. 680 Strong Garlic no. 92 Zanzibar no. 852

Slaapkamer Nimué

In de kamer van Nimué wordt een nisje gecreëerd met het schuine plafond en de balken voor haar bedje. Dit nisje wordt geschilderd in de donkere, doch knusse Terra Pink no. 102. Een warme, vergrijsde oudroze tint met een lichte aardse ondertoon. Deze kleur behoudt een zekere speelsheid. Perfect voor in deze kinderkamer. De oudroze wordt gecombineerd met By Juliet no. 152 op de lange wand. Een roze die koestering, zorg en empathische liefde symboliseert. Alle andere wanden, balken en het plafond krijgen, wederom, de kleur Strong Garlic no. 92 die in combinatie met de terra ondertoon By Juliet no. 152 en Terra Pink no. 102 een warme omhelzing vormt.

Terra Pink no. 102 Strong Garlic no. 92 By Juliet no. 152

De kracht van verbinding

Door in beide kamers Strong Garlic no. 92 als basis te gebruiken ontstaat er een sterke, natuurlijke verbinding. Niet alleen tussen deze twee ruimten, maar ook met de rest van het witte huis. Het verlaagt het harde contrast met de gekozen LAB COLOURS. Een droomthuis voor Sarah en Kay.

Veilig met LAB Wallpaint in de kinderkamer

Er wordt in de woning voornamelijk geschilderd met LAB Wallpaint. Dit is een zeer matte muurverf op waterbasis. Deze duurzame afwerking van wanden en plafonds binnenshuis is makkelijk verwerkbaar, geeft goede dekking en is reinigbaar volgens schrobklasse 1. De verf voldoet aan de eisen van het Franse A+ label en aan de eisen van het duurzaamheidskeurmerk BREEAM (HEA9), dat een schoon binnenklimaat garandeert. Hierdoor is het veilig genoeg om onder andere te gebruiken in baby- en kinderkamers.

LAB COLOUR COLLECTION

Een kleur uitproberen?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of de complete kleurenwaaier.

Houd onze website en socials (@labpaint) in de gaten voor updates en het eindresultaat van het huis van Sarah en Kay.


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.