INSPIRATIEHUIS EIGEN HUIS & INTERIEUR I VT WONEN&DESIGN BEURS 2023

BINNEN KIJKEN IN HET INSPIRATIEHUIS VAN EIGEN HUIS & INTERIEUR

Op de vt wonen&design beurs vind je elk jaar de inspiratiehuizen van de deelnemende woonbladen. Zo ook het Eigen Huis & Interieur Trendpaviljoen. Dit jaar expressief en kleurrijk aan de buitenkant, en van binnen ingetogen met een kleurrijk randje. Duurzaamheid, innovatieve interieuroplossingen en lokale productie bepaalden de toon.

Het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur en Kamer 465 op de vt wonen&design beurs 2023 met LAB Wallpaint in de tinten In Between no. 672 en White Truffle no. 644. Fotografie: Sonja Velda.

INSIDE OUT
Kamer 465 ontwierp dit stijlvolle en inspirerende huis, waarbij het contrast tussen binnen- en buitenruimte is omgedraaid. Voor het exterieur is gekozen voor een combinatie van expressieve kleuren zoals Oh My Gosh no. 779 + Terracotta Warrior no. 42 en Green Cactus no. 12 + Moss no. 41. Maar ook de expressieve combinaties van Bumblebee no. 872 + Fabulous Saffron no. 446 en Medina no. 573 + Monaco Moon no. 181

Het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur en Kamer 465 op de vt wonen&design beurs 2023 met LAB Wallpaint in de tinten Terracotta Warrior no. 42 + Oh My Gosh no. 779 en Green Cactus no. 12 + Moss no. 41. Fotografie: Sonja Velda.

Het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur en Kamer 465 op de vt wonen&design beurs 2023 met LAB Wallpaint in de tinten Bumblebee no. 872 + Fabulous Saffron no. 446 en Medina no. 573 + Monaco Moon no. 181. Fotografie: Sonja Velda.

De stemmige beige tinten In Between no. 672 en White Truffle no. 644 vind je terug aan de binnenkant van het paviljoen om een omgeving te creëren waarbij we de hectiek even achter ons laten om te ontspannen en tot rust te komen. De behoefte aan een veilig nest is onverminderd sterk, aldus Kamer 465. Ontdek de subtiele nuance van In Between no. 672 in de keuken en laat je meevoeren door de rustgevende White Truffle no. 644 in de overige binnenruimtes. 

Het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur en Kamer 465 op de vt wonen&design beurs 2023 met LAB Wallpaint in de tinten In Between no. 672, White Truffle no. 644 en Oh My Gosh no. 779. Fotografie: Sonja Velda. 

EXPLORE OUR LAB COLOURS
Wil je eveneens de rust in huis halen om een veilige en ontspannen sfeer te maken? 
Bestel dan een LAB Sample potje in de tinten In Between no. 672 en White Truffle no. 644

Net als het inspiratiepaviljoen het schilder- en behangwerk liever uitbesteden? 
Bij VESTINGH PAINT & PROJECTS kun je terecht voor uiteenlopende schilder- en behangklussen. In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten naar tevredenheid begeleid en uitgevoerd in binnen- en buitenland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom langs in onze conceptstore in Bussum. 

Weten waar alle producten uit het Eigen Huis & Interieurpaviljoen vandaan komen? Bekijk hier alles.


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.