EXCLUSIEVE BEHANGLABELS EN LAB COLOURS VOOR DE MOOISTE MUREN

WEAVE ELEGANCE INTO YOUR SPACE

Weelderige prints, kleurrijke patronen, een natuurlijk lijnenspel. Wat zeggen je muren over jou? De mogelijkheden zijn oneindig. Nog nooit was het zo eenvoudig om je complete huis, werkplek of atelier onder te dompelen in de sfeer die jij wilt en de uitstraling te geven die bij jou past. Óók een uitdaging, want wat kies je en welke behangstijl, kleur of patroon vormt die perfecte vertaalslag voor wie jij bent?

BRING BOLD LUXURY TO BARE WALLS

In de VESTINGH CONCEPTSTORE vind je alle luxe mogelijkheden op het gebied van verf en behang. Met combinaties in patronen, structuren en kleuren geef je elke ruimte een metamorfose. Kom tot nieuwe avontuurlijke en creatieve ideeën en oplossingen. Combinaties buiten de gebaande paden, die je meenemen op een fantasierijke reis.

BE INSPIRED

Welke combinatie past bij jou? De behanglabels van LUXURY BY NATURE openen een scala aan mogelijkheden om jouw interieur een verleidelijke touch te geven. Laat je inspireren door het luxe behang en LAB COLOUR combinaties voor elk interieur. Be inspired.

ENCHANTING BLACK & WHITE

LBN Cole & Son Feather behang 89 4014 LAB Wallpaint Soft Black no. 282 Rocky Salt no. 88

Cole & Son Feather behang 89 4014 van LUXURY BY NATURE, LAB PAINT in de tinten Soft Black no. 282 en Rocky Salt no. 88.

Een betoverend geometrisch patroon. Een contrastrijk interieur met zwart en wit. Combineer het Cole and Son Feather Fan behang no. 89/4014 in een prachtig waaierpatroon met de zachte tint Soft Black no. 282 en het frisse Rocky Salt no. 88 voor een statement ruimte.  

Cole and Son Feather Fan behang no. 89/4014 is geïnspireerd op de Aziatische waaier. Een geometrisch patroon dat elke ruimte betovert. Combineer het behang met de off-black Soft Black no. 282. Stoer zwart met een groene ondertoon. Een kleur die impact maakt. Geïnspireerd op de moderne stedelijke architectuur en grafische street art. Samen met de authentieke frisse wittint Rocky Salt no. 88 maak je de transformatie van elke ruimte compleet. Ontrafel het geheim van het haast optische wit van Rocky Salt no. 88: de toevoeging van een enkel druppeltje groen en blauw.

INTIMATE BLUSH

Cole and Son Feather Fan behang no. 112/10037

Cole & Son Feather Fan behang no. 112/10037 van LUXURY BY NATURE, LAB PAINT in de tinten Mist no. 128 en Quiet Blush no. 67.

Een gedempt kleurpalet. Intiem en bescheiden. Combineer het Cole and Son Feather Fan behang no. 112/10037 met een mooi waaierpatroon in zacht olijfgroen met de tint Mist no. 128 en het subtiel warme Quiet Blush no. 67 voor een romantische en sfeervolle ruimte. 

Laat je met Cole and Son Feather Fan behang no.112/10037 meevoeren op een reis naar Azië, waar Japanse geisha’s verkoeling bieden met hun waaiers voorzien van olijfgroene geometrische vormen. LAB COLOUR Mist no. 128 vormt een verrijking aan het geheel. Het zachte, bescheiden groen dat optrekt in wit maar bijna grijs overkomt. Een gedempte echo uit de natuur. Samen met het frisse wit in LAB COLOUR Quiet Blush no. 67 vormen deze verftinten een fijne basis met een sprankje helderheid voor je interieur. De wittint met de lichte blos heeft een subtiele, warme ondertoon.  

ORAC DECOR Wandlijsten

Benieuwd hoe je deuren maakt zoals op de foto? Dat doe je heel eenvoudig met de ORAC DECOR wandlijsten, te koop in de VESTINGH CONCEPTSTORE in Bussum.

GREEN OASIS

LBN Casamance Calathea behang 73320533 LAB Wallpaint Beach Walk no. 415 Daydream no. 436

Casamance Calathea behang 73320533 van LUXURY BY NATURE, LAB PAINT in de tinten Beach Walk no. 415 en Daydream no. 436.

Natuurlijke weldaad. Luxe wanden met structuur. Combineer het groene Casamance Calathea behang uit de Acajou behangcollectie van LUXURY BY NATURE met LAB COLOURS Beach Walk no. 415 en Daydream no. 436 voor een prachtige uitbundigheid.

Casamance Calathea toont een kleurrijk patroon van natuurlijk vloeiende verticale lijnen. Het Iroko-ontwerp is geïnspireerd door de kassen van Auteuil met een rijke en weelderige natuur. De Acajou behangcollectie in heliogravure maakt een finesse en een prachtige precisie van kleuren mogelijk. De tint Beach Walk no. 415 is als een wandeling door het zand langs de Zwarte Zee. Het ideale huwelijk tussen geel en zwart. Warm en natuurlijk, zoals het strand na een zonnige dag. Combineer Beach Walk no. 415 met de lichte neutral Daydream no. 436, een zijdezachte kleur om bij weg te dromen. Stralend met zonlicht vult Daydream no. 436 de ruimte met een warme en mijmerende energie.

SEXY & STYLISH

DWC Birch Behang 65

Dutch Walltextile Company Birch behang no. 56 van LUXURY BY NATURE, LAB PAINT in de tinten Jewel no. 66 en Pink Champagne no. 98.

Een warme rijke ruimte. Sexy en stijlvol. Combineer het Dutch Walltextile Company Birch behang no. 56 met de metallic verticale streep met de zandtint Jewel no.66 en gedempt roze tint Pink Champagne no. 98 voor een weldadig walhalla.  

Bekleed de muren met het behang van Dutch Walltextile Company Birch no. 56. De subtiele metallic verticale lijnen tegen de sneeuwwitte achtergrond geven elk interieur een luxueus karakter. Combineer het sprankelende effect met de tint Jewel no.66: een zachte, vergrijsde zandtint met een lichtroze touch. De tere en delicate roze tint vormt de ideale basis voor een rustig en warm kleurpalet. Samen met het intens oudroze van Pink Champagne no. 98 geef je dat beetje extra sprankeling aan je interieur. Gedempt roze voor een romantisch, passioneel en speels avontuur.

PHEASANT EXTRAVAGANCE

LBN Zofanny Icarus Veren behang 312674 LAB Wallpaint Harbour no. 968 Tout no. 530

Zoffany Icarus Veren behang 312674 van LUXURY BY NATURE, LAB PAINT in de tinten Harbour no. 968 en Tout no. 530.

Elegant en behaaglijk. Geef iedere ruimte een weldadig karakter met het verenbehang Zoffany Icarus no. 312674 uit de Kempshott Collectie. Storytelling behang waarmee iedere ruimte een eigen verhaal vertelt. Combineer met het rauwe Harbour no. 968 en elegante Tout no. 530 voor een tot de verbeelding sprekend interieur. 

Het oogstrelende design van Zoffany Icarus no. 312674 bestaat uit een vliesbehang met een print van fazantenveren in koper- en bruintinten die met de hand over elkaar heen zijn gelegd. De naam Icarus verwijst naar de figuur uit de Griekse Mythologie, bekend van de vliegtocht samen met zijn vader Daedalus. Een verhaal van heldendom en passie, van liefde en verlies. Het koper en bruin van het verenbehang gaat moeiteloos samen met het rauwe, stoere grijs van de tint Harbour no. 968. Sober maar intens. Deze diepe grijstint met bruine nuance is een prachtige signatuur voor een charismatisch interieur. Samen met het bruinroze Tout no. 530 til je iedere interieurstijl naar een hoger niveau. Van chic tot bohemian. Van design tot retro.

LET YOUR WALLS SPEAK THE LANGUAGE OF LUXURY 

Kies je voor één van de luxe behangmerken van LUXURY BY NATURE of maak je een creatieve combinatie met één of meer van de 176 unieke LAB COLOURS? In onze conceptstore vind je alle magische mogelijkheden die elke ruimte transformeren. Met maar liefst 500 behangboeken in de showroom met behang in verschillende soorten en prijsklassen en behang voor iedere gewenste look. Creëer jouw unieke palet, combineer je palet met één of meer weelderige behangsoorten, zodat je huis, werkplek of atelier de sfeer ademt van jouw droomplek.

EMBRACE THE EXTRAORDINARY, ELEVATE YOUR WALLS

Klaar voor een voorproefje en benieuwd naar alle mogelijkheden? Bestel zoveel behangstalen als je wilt voor slechts 4 euro per stuk bij LUXURY BY NATURE en bekijk alvast welk design de muren van je huis de gewenste metamorfose geeft. Combineer het behang met één of meer van de 176 LAB COLOURS. Bestel 24/7 een LAB Sample potje of kom langs in onze inspirerende VESTINGH CONCEPTSTORE.

Bezoek de VESTINGH CONCEPTSTORE in Bussum aan de Huizerweg 29.


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.