SAMENWONEN IN STIJL: DE INSPIRERENDE INTERIEURPLANNEN VAN INFLUENCER FEMKE MEINES

In deze exclusieve blog duiken we in de inspirerende interieurplannen van influencer Femke Meines en haar vriend Justin, die voor het eerst gaan samenwonen. Super spannend, vooral als het gaat om het creëren van een gezamenlijk interieur. In deze blog ontdek je hoe ze samen aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen en een interieur vol karakter en persoonlijkheid zullen gaan creëren. We nemen je mee in hun brainstormsessie en delen de LAB COLOURS, materialen en details die hun droominterieur tot leven zullen brengen.

Laat je inspireren en ontdek hoe zij van hun nieuwe woning een warm en stijlvol thuis zullen gaan maken.

Plannen en kleuren voor een sfeervolle woonkamer

Tijdens een uitgebreide brainstormsessie in onze conceptstore hebben Femke en Justin samen met Karin, een van onze interieurontwerpers, hun wensen en ideeën besproken. Elk detail van hun interieur hebben we zorgvuldig overwogen. Van de plafonds tot de vloeren en verlichting, elk element krijgt de aandacht die het verdient. Een opvallend aspect van hun plannen is het gebruik van verschillende kleuren om elke ruimte uniek te maken. Zo hebben ze gekozen voor de tint Frosted Sand no. 374 als basis voor de woonkamer, inclusief het plafond en de tint Amaze no. 535 voor op de lange wand.

Brainstormsessie en moodboard Femke Meines + Karin

Een gedurfde keuze in de keuken en andere opvallende elementen

In de keuken gaan ze voor een gedurfde keuze: alle huidige groene elementen, inclusief het plafond, worden geschilderd in de prachtige bruintint Golden Leaf no. 752. Deze keuze geeft de keuken een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Andere opvallende elementen in hun plannen zijn onder andere de toepassing van behang achter de piano, hier komt namelijk behang van Arte uit de Lino collectie in het dessin Lignes 40507. Een taupe, zilvergrijs behang met een linnenstructuur, eveneens te koop in onze Vestingh Conceptstore, alsmede via support@vestingh.nl.

Arte uit de Lino collectie in het dessin Lignes 40507

Verdere details en afwerkingen in de hal en het trappenhuis

Naast de kleuren en materialen hebben Femke en Justin ook gedacht aan de afwerking en details van hun interieur. Zo zal al het houtwerk worden afgewerkt met LAB Binnenlak in een Satin glansgraad en worden alle radiatoren mee geschilderd in dezelfde kleur als de muren. De hal bij binnenkomst wordt geschilderd in de tint Mushroom no. 287. De trap zal worden voorzien van de LAB Trapcoating in de tint Calm Mood no. 155 en het trappenhuis, alsmede de overloop inclusief plafond, muren, deuren en plinten, zullen geschilderd worden in de kleur Mister MT no. 156.

Kleurvlakken Femke Meines

Een persoonlijke touch in de slaapkamer en walkingclosset 

In de master bedroom wordt een warme en romantische sfeer gecreëerd met de kleur Bisou Bisou no. 829, een vergrijsde vintage roze tint. Deze kleur wordt rondom toegepast op het plafond, de muren, de plinten en de deur. Dit zorgt voor een samenhangend geheel en geeft de ruimte een rustige en serene uitstraling. Voor de walk-in closet is gekozen voor de tint Satin Grey no. 551, welke eveneens de gehele ruimte inclusief de kast zal gaan omarmen. Een perfecte match en zal een elegante uitstraling krijgen.

Kleurvlakken Femke Meines

Het kleurenplan voor het kantoor en de logeerkamer

Voor het kantoor van Femke is gekozen voor een combinatie van de tint AMS Leaves no. 602 op één wand en de overige wanden, plinten, kozijn en plafond worden prachtig geaccentueerd met de kleur Poetic Pondicherry no. 58. Voor de logeerkamer met schuine plafonds wordt de tint Mushroom no. 287 gekozen voor de muren, plinten en deuren. Het kastwerk en de overige elementen in de kamer blijven wit, waardoor er een mooie balans ontstaat tussen de kleurrijke muren en de neutrale accenten.

Kleurvlakken Femke Meines

Kijkje achter de schermen

De interieurplannen van Femke en Justin beloven een uniek en persoonlijk thuis te creëren. Met aandacht voor kleur, materialen en details hebben ze een interieur samengesteld dat hun persoonlijkheden weerspiegelt. Deze inspirerende samenwoonplannen tonen aan hoe een interieur kan worden getransformeerd tot een ruimte vol karakter en warmte. Ben je nieuwsgierig naar de volledige interieurtransformatie van Femke en Justin? Bekijk dan de vlog waarin ze onze conceptstore hebben bezocht voor een brainstormsessie.

Laat je inspireren door de keuzes van Femke en Justin en ontdek hoe je met kleur, materialen en professionele ondersteuning jouw droominterieur kunt realiseren.


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.