BRENG JE KLEURPLAN TOT LEVEN MET LAB COLOURS IN SKETCHUP

Ben je ontwerper of interieurstylist? Dan is de kans groot dat je weleens in SketchUp werkt. Een fijn programma om 3D-ontwerpen in te maken en ideeën te visualiseren. In je interieurplan is kleur natuurlijk onmisbaar. Daarom extra leuk: je kunt onze 112 unieke LAB COLOURS nu ook toevoegen aan jouw ontwerp in SketchUp.

Ga je aan de slag met je eigen interieur of maak je een ontwerp in opdracht van een klant? Dan zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Van een lichtplan tot fijne meubels, en van een vloer tot een mooie kleur voor op de muren. Juist dat laatste kan soms best een uitdaging zijn, zeker als je meerdere kleuren mooi vindt. Twijfel je nog? Maak eerst een moodboard of maak je ideeën direct visueel in SketchUp.

SketchUp is een super gebruiksvriendelijke software waarvan de basisversie zelfs gratis beschikbaar is. Je kunt je interieurplan nu helemaal compleet maken door meteen de juiste kleur op de muur toe te voegen in je ontwerp. Zoek in het 3D Warehouse naar LAB PAINT (onder Interior Design) en download alle 112 LAB COLOURS in één keer of kies een van de collecties uit. Onze collecties zijn ook te bekijken in het LAB PAINT 3D Warehouse.

LAB PAINT in SketchUp

LAB COLOURS toevoegen in je eigen ontwerp

Voeg onze kleuren toe door rechts in het menu te zoeken op LAB PAINT in het 3D Warehouse. Als je liever eerst een kleur uitprobeert voordat je hem toevoegt in je eigen ontwerp, kun je dit doen in ons LAB PAINT try-out model. Hierin is het mogelijk om al onze LAB COLOURS in verschillende ruimtes te testen.

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw ontwerp! Heb je een van onze kleuren gebruikt? Voeg de hashtag #labpaint toe en tag ons op Instagram via @vestinghpaintandcraft. Veel ontwerpplezier!


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.