Zó gemakkelijk is onze DIY betonlook!

Co with the Flow, bekend van YouTube en Instagram, is geëmigreerd naar Curaçao. Maar niet voordat ze bij ons in de conceptstore langskwam om producten uit te zoeken voor haar nieuwe onderkomen. Ze ging voor onze LAB Cementum Colours in de kleur Velvet Fudge no. 380. Deze DIY betonlook past ze toe in haar badkamer. In deze how-to laat ze zien wat je nodig hebt en hoe gemakkelijk dat gaat! 

✓ LAB Cementum Colours is een makkelijk verwerkbaar systeem waarmee je eenvoudig zelf een betoneffect creëert. 
✓ LAB Cementum Colours is toepasbaar als decoratieve afwerking maar ook geschikt voor in badkamers, toiletten en keukens.
✓ LAB Cementum Colours kan in een benadering van alle unieke LAB COLOURS gemengd worden en op aanvraag in vrijwel iedere andere kleur. Nu alleen nog even kiezen!
✓ LAB Cementum Colours bestaat onder andere uit met hars versterkte minerale grondstoffen aangekleurd met LAB pigmenten.
✓ LAB Cementum Colours bevat geen/zeer weinig oplosmiddelen en voldoet daarmee voor professioneel gebruik binnen de Arbo.

Durf jij ook met onze LAB Cementum Colours aan de slag? Want zoals Co with the Flow zegt: "Als ik het kan, kan jij het ook!"