WONEN IN EEN OUDE SCHOOL: KIJK BINNEN BIJ SANNE VAN ENSTIJL

Een oude karakteristieke school van meer dan 200 jaar oud, hoge plafonds en veel licht. Dat klinkt voor veel mensen als een droomproject. Maar hoe zorg je ervoor dat een huis van 350 vierkante meter toch knus aanvoelt? Sanne van Enstijl maakte met haar gezin van hun klushuis een sfeervol thuis met kleuren uit de verschillende collecties van LAB PAINT.

Na een flinke verbouwing van zo’n tien maanden konden Sanne, Mari, Bo en Jip eindelijk écht gaan genieten van hun nieuwe woning in Vogelenzang. De oude school is volledig geverfd met de duurzame verf van LAB PAINT. Kijk binnen en ontdek welke kleuren Sanne heeft gebruikt.

Enstijl kast atelier LAB ECO Wallpaint Brown Wood no. 222
Enstijl atelier LAB ECO Wallpaint Brown Wood no. 222
Enstijl atelier LAB ECO Chalk Coffee Addict no. 214

In haar atelier heeft Sanne een grote vakkenkast op maat laten maken. Het is een echte eyecatcher met veel plek om mooie spullen uit te stallen. De muur achter de kast is geverfd met LAB Wallpaint in de tint Brown Wood no. 222. Het atelier is de showroom van haar bedrijf Enstijl, waar Sanne interieuradvies geeft en waar alles wat je ziet te koop is. In deze ruimte zijn ook twee muren geverfd met LAB Chalk (kalkverf) in de tinten Mushroom no. 287 en Coffee Addict no. 214.

Wil je zelf aan de slag met kalkverf? In deze instructiefilm laten we je zien hoe je LAB Chalk (kalkverf) op de juiste manier aanbrengt.

Enstijl woonkamer LAB ECO Chalk Brown Wood no. 222
Enstijl nisje LAB ECO Wallpaint Strong Garlic no. 92

In de woonkamer is een nisje gemaakt in de muur onder de trap. Hier kunnen mooie interieuritems in worden uitgelicht. De muur, inclusief het nisje, is geverfd met LAB Wallpaint in de tint Strong Garlic no. 92. Op de andere muur in de woonkamer is gewerkt met LAB Chalk (kalkverf) in de tint Brown Wood no. 222.

Enstijl speelkamer LAB ECO Wallpaint kleur Holy Monkey no. 127 Sonja Velda

Via de Marokkaanse deur in de woonkamer kom je in de speelkamer van de kinderen. De muur in deze kamer is geverfd met LAB Wallpaint in de tint Holy Monkey no. 127. De kleine Malawi Chair past perfect bij de warme sfeer van deze kleur.

Enstijl eethoek LAB ECO Chalk Sensational Sand no. 290

In de keuken en eetkamer is gekozen voor LAB Chalk (kalkverf) in de tint Sensational Sand no. 290.

Enstijl gang LAB ECO Wallpaint Coffee Addict no. 214

In de gang heeft Sanne gekozen voor een combi tussen normale muurverf en kalkverf. Hier zijn de muren geverfd met LAB Wallpaint in de tint Coffee Addict no. 214 en LAB Chalk (kalkverf) in dezelfde kleur. Ook het plafond is voor een deel meegenomen, waardoor het echt als onderdeel van de rest van het interieur voelt. De hoge ruimte oogt hierdoor een stuk knusser.

Enstijl badkamer LAB ECO Wallpaint Mushroom no. 287
Enstijl badkamer LAB ECO Chalk Mushroom no. 287

De badkamer, geverfd in Sanne’s favoriete LAB COLOUR: Mushroom no. 287.

Enstijl kamer Bo LAB ECO WAllpaint Warm Tan no. 91

Op de eerste verdieping van de oude school bevinden zich de slaapkamers en de badkamer van de kinderen. De kamer van zoon Bo is geverfd met LAB Wallpaint in de tint Warm Tan no. 91. De ster achter het bed van Bo is geverfd in LAB COLOUR Exciting Night no. 96. Door dezelfde soort blauw terug te laten komen in de sprei op het bed vormt het een mooi geheel.

Enstijl slaapkamer Jip LAB ECO Chalk Velvet Fudge no. 380

In de slaapkamer van Jip koos Sanne om te werken met LAB Chalk (kalkverf) in de tint Velvet Fudge no. 380. Een kleur die prachtig staat bij het rotan bedje en de natuurlijke Marrokaanse accessoires in deze ruimte.

Zelf ook aan de slag met LAB PAINT? Bekijk hier onze 112 unieke tinten.

Foto 2, 3, 4, 6, 7 en 12 Sonja Velda en foto 1, 5, 8, 9, 10 en 11 Sanne Pol / Enstijl