Over ons

Vestingh Paint & Craft is een label gespecialiseerd in verven, lakken en coatings. Daarnaast doen we ook totale projectbegeleiding. Lees hier meer over ons!

Geschiedenis van Vestingh Paint & Craft

In 2010 is het label Vestingh Paint & Craft bedacht en werd er een winkel van zo'n 60 m2 geopend aan de Huizerweg 41 te Bussum. Gespecialiseerd in verf en glas, richtten we ons op particulieren, schilders, timmermannen en andere bedrijven die onze producten goed kunnen gebruiken! Met een speciale formule, gericht op deze klanten, groeiden we snel uit dit pand.

Vestingh Paint & Craft 2018, Huizerweg 29 te Bussum

In 2014 verhuisde wij dan ook in dezelfde straat naar 29, naar een pand van 400 m2! Met 6 keer zo veel ruimte, benutten we ieder hoekje van de winkel.   

Er zijn in onze winkel 2 stijlstudio's gecreëerd, waarin we producten en kleuren uit onze eigen collectie laten zien en waar inspiratie opgedaan kan worden, ons nieuwe label LAB ECO Paint met 48 kleuren geïnspireerd door Nederlands industrieel erfgoed en bijzondere elementen uit de natuur en we hebben onze eigen Vestingh kleurenwand, deze kleurencollectie, bestaand uit 162 kleuren, is gebaseerd op de laatste trends en meest populaire tinten. 

Wij verkopen ons eigen Vestingh label, LAB ECO Paint en hiernaast zijn wij dealer van verschillende grote merken zoals Farrow and Ball, Sikkens, Sigma, Pure & Original, Little Greene en Boonstoppel. Naast verf kun je bij ons ook voor alle schildersbenodigdheden en gereedschap van Festool terecht. 

 

Vestingh Paint and Craft 2018, Huizerweg 29 te Bussum

 

Vestingh label

We verkopen diverse lakken, verven en coatings onder ons eigen label. Denk aan Badkamer Coating en Vloer Coating. Deze producten zijn in diverse glansgraden, hoeveelheden en kleuren verkrijgbaar. Het unieke aan ons eigen merk product is, dat we gespecialiseerd zijn in het mengen van kleuren. We kunnen namelijk vrijwel elke kleur mengen. Denk daarbij aan de perfect matchende kleur bij uw gordijnen. Van grote tot kleine projecten, we streven naar het juiste kleur-, en technisch advies op maat. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Eenvoudig zelf te verwerken, met passende handleidingen. Onze producten zijn van goede kwaliteit en erg duurzaam! Daarom gebruiken professionele schilders graag onze producten.

 

Naast technisch advies, geven we ook kleur advies.

Webshop

Sinds januari 2018 is onze huisstijl volledig aangepast. Beter passend bij onze identiteit werken we ook online aan ons imago. In februari 2018 is de nieuwe website online gegaan. In onze webshop vindt u alle Vestingh lakken, muurverven en coating producten, LAB ECO Paint, Farrow & Ball en Little Greene. Naast al deze verf soorten vindt u hier ook passend verwerkingsmateriaal en product-, en verwerkingsadviezen.

We zijn nog volop bezig met verbeteringen! We ontvangen dan ook graag je feedback op zowel de functionaliteit als uitstraling van producten, service, winkel en webshop.

Wanneer je een bestelling voor 14:00 uur op een werkdag plaatst, wordt het indien voorradig, dezelfde werkdag verzonden.

Vestingh kleurenwand en webshops!

Vestingh Projecten

Naast de Vestingh Paint & Craft winkel en het Vestingh Paint & Craft label, hebben we nog de Vestingh Projecten. We hebben al meer dan 1000 projecten begeleid. Denk hierbij aan schilderwerk, maar ook restauraties van monumenten en verbouwingen.

De Vestingh Projecten is een AF-Erkend afwerkingsbedrijf. We hebben een groot netwerk aan professionals. Zoals:

  • Schilders
  • Stucadoors
  • Timmermannen
  • Glaszetters
  • Parketteurs
  • Boot-, en jacht onderhoudsbedrijven

Liever een professional in huis voor je grote project? Kijk dan even op deze pagina voor meer informatie. 

Foto's zijn eigendom van Vestingh Projecten. Bovenstaande binnenmuur, is geschilderd met de Schrobvaste matte muurverf in de kleur Ash Grey van Vestingh kleurencollectie.