Over ons

Vestingh Paint and Craft is een label gespecialiseerd in verven, lakken en coatings. We zijn begonnen met De Vestingh verf en glas winkel in Bussum, maar uitgegroeid tot een verflabel. Daarnaast doen we ook totale projectbegeleiding. Lees hier meer over ons!

Geschiedenis van De Vestingh Verf & Glas

We zijn begonnen met De Vestingh Verf & Glas winkel in het jaar 2010. De winkel was zo'n 60 m2. Gespecialiseerd in verf en glas, richtten we ons op schilders, timmermannen en andere bedrijven die onze producten goed konden gebruiken! Met een speciale formule, gericht op deze klanten, groeide we snel uit dit pand.

De Vestingh Verf & Glas 2010, Huizerweg 41 te Bussum

In 2014 verhuisde we dan ook, in dezelfde straat van nummer 41 naar 29, naar een pand van 400 m2! Met 6 keer zo veel ruimte, benutten we ieder hoekje van de winkel. We zijn dealer van verschillende grote merken, zoals Farrow and Ball, Sikkens, Sigma, Pure and Original, Little Greene en Boonstoppel. Ook kun je voor gereedschap van Festool bij ons terecht.

 

Vestingh Paint and Craft 2018, Huizerweg 29 te Bussum

 

Vestingh label

We hebben diverse lakken, verven en coatings onder ons eigen label. Denk aan Badkamer Coating en Vloer Coating. Deze producten zijn in diverse glansgraden, hoeveelheden en kleuren verkrijgbaar. Het unieke aan ons eigen merk product is, dat we gespecialiseerd zijn in het mengen van kleuren. We kunnen namelijk vrijwel elke kleur mengen. Denk daarbij aan de perfect matchende kleur bij uw gordijnen. Van grote tot kleine projecten, we streven naar het juiste kleur-, en technisch advies op maat. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Eenvoudig zelf te verwerken, met passende handleidingen. Onze producten zijn van goede kwaliteit en erg duurzaam! Daarom gebruiken professionele schilders graag onze producten.

Naast onze producten, bestaande uit coatings, muurverven en lakken, hebben we onze eigen kleurenwand. Vestingh kleurencollectie is gebaseerd op de laatste trends en meest populaire tinten. De wand bestaat uit 162 kleuren. Elk jaar komen er 6 nieuwe trendkleuren bij.

 

Naast technischadvies, geven we ook kleuradvies.

Webshop

Sinds januari 2018, is de huisstijl volledig aangepast, beter passend bij onze identiteit werken we ook online aan ons imago. Sinds februari is de nieuwe website online gegaan. We zijn nog vol op bezig met verbeteringen! We ontvangen dan ook graag je feedback op zowel de functionaliteit als uitstraling van producten, service, winkel en webshop.

Wanneer je een bestelling voor 14:00 uur op een werkdag plaatst, wordt het indien voorradig, dezelfde werkdag verzonden.

Vestingh kleurenwand en webshops!

Vestingh Projecten

Naast de Vestingh Verf & Glas winkel en het Vestingh Paint and Craft label, hebben we nog de Vestingh Projecten. We hebben al meer dan 1000 projecten begeleid. Denk hierbij aan schilderwerk, maar ook restauraties van monumenten en verbouwingen.

De Vestingh Projecten is een AF-Erkend afwerkingsbedrijf. We hebben een groot netwerk aan professionals. Zoals:

  • Schilders
  • Stucadoors
  • Timmermannen
  • Glaszetters
  • Parkateurs
  • Boot-, en jachtonderhoudbedrijven

Liever een professional in huis voor je grote project? Kijk dan even op deze pagina voor meer informatie. 

Foto's zijn eigendom van Vestingh Projecten. Bovenstaande binnenmuur, is geschilderd met de Schrobvaste matte muurverf in de kleur Ash Grey van Vestingh kleurencollectie.