Over ons

Geschiedenis van Vestingh Paint and Craft

We zijn begonnen met De Vestingh Verf & Glas winkel in het jaar 2010. De winkel was zo'n 60 m2. Gespecialiseerd in verf en glas, richtten we ons op schilders, timmermannen en andere bedrijven die onze producten goed konden gebruiken! Met een speciale formule, gericht op deze klanten, groeide we snel uit dit pand.
In 2014 verhuisde we dan ook, in dezelfde straat van nummer 41 naar 29, naar een pand van 400 m2! Met 6 keer zo veel ruimte, benutten we ieder hoekje van de winkel. De winkel is inmiddels uitgegroeid tot conceptstore waar we onze klanten inspireren. We zijn dealer van verschillende grote merken, zoals Farrow and Ball, Sikkens, Sigma, Pure and Original, Little Greene en Boonstoppel. Ook kun je voor gereedschap van Festool bij ons terecht.

Vestingh label

We hebben diverse lakken, verven en coatings onder ons eigen label. Denk aan Badkamercoating- en Vloercoating systemen. Deze producten zijn in diverse glansgraden, hoeveelheden en kleuren verkrijgbaar. Het unieke aan ons eigen label is dat we gespecialiseerd zijn in het mengen van kleuren. We kunnen namelijk vrijwel elke kleur voor je mengen. Denk daarbij aan de perfect matchende kleur bij de gordijnen. Van grote tot kleine projecten, we streven naar het juiste kleur- en technisch advies op maat. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Eenvoudig zelf te verwerken, met passende handleidingen. Onze producten zijn van goede kwaliteit en erg duurzaam! Daarom gebruiken professionele schilders graag onze producten.
Webshop
Sinds januari 2018, is de huisstijl volledig aangepast, beter passend bij onze identiteit werken we ook online aan ons imago. Sinds februari 2018 is de nieuwe website online. We zijn dagelijks bezig met de optimalisatie. We ontvangen dan ook graag je feedback op zowel de functionaliteit als uitstraling van producten, service, conceptstore en webshop.
Wanneer je een bestelling op werkdagen voor 12:00 uur plaatst, wordt het indien voorradig, dezelfde werkdag verzonden.

Vestingh Projecten

Naast onze conceptstore in Bussum en het Vestingh Paint and Craft label, hebben we nog de Vestingh Projecten. We hebben al meer dan 1000 projecten begeleid. Denk hierbij aan schilderwerk, maar ook restauraties van monumenten en verbouwingen.
De Vestingh Projecten is een AF-Erkend afwerkingsbedrijf. We hebben een groot netwerk aan professionals. Zoals:
  • Schilders
  • Stucadoors
  • Timmermannen
  • Glaszetters
  • Parketteurs
  • Boot- en jachtonderhoudbedrijven
Liever een professional in huis voor je grote project? Kijk dan even op deze pagina voor meer informatie.