LAB ECO Paint

LAB ECO PAINTLAB ECO Wallpaint is een matte muurverf voor binnen en buiten, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. LAB ECO Wallpaint is zeer goed reinigbaar en bij uitstek geschikt als duurzame afwerking van wanden en plafonds.


LAB ECO Wallpaint voldoet aan het Franse A+ label, wat een schoon binnenklimaat garandeert. Het is een muurverf op waterbasis en bevat geen giftige stoffen. LAB ECO Wallpaint kan hierdoor veilig toegepast worden in o.a. keukens, baby- en kinderkamers, ziekenhuizen en scholen.


Bij de productie besteden we veel aandacht aan het milieu. Door de ECO Footprint in kaart te brengen, weten we exact hoeveel impact LAB ECO Wallpaint heeft. We zetten ons maximaal in om de CO2-uitstoot te beperken.

LAB ECO Paint

LET OP! Nieuw stucwerk dient eerst voorgestreken te worden met Vestingh FX muurfixeer.

LAB Colour Collection
De LAB Colour Collection van Vestingh is geïnspireerd op Nederlands industrieel erfgoed en bijzondere elementen uit de natuur. Elke kleur is uniek. De LAB Colour Collection bestaat uit 2 collecties. De LAB Industrial Collection en de LAB Neutral Collection.

De complete ringwaaiers zijn voor € 4,- incl. btw te koop in onze vestiging en online via de webshop. Bestel de losse kleurstalen uit de ringwaaier per stuk en de colourcards  gratis online via de webshop. 

lab eco colour collection

Toepassing

Op steen, steenachtige materialen, cement, gipskarton, pleisterwerk, hout en houtachtige (plaat)materialen.

Gebruik

Vóór gebruik goed doorroeren. Eventueel verdunnen met water. De ondergrond dient droog, schoon, vetvrij en draagkrachtig te zijn. Poederende (zoals nieuw stucwerk) en sterk zuigende ondergronden eerst behandelen met Vestingh FX Muur Fixeer. Niet verwerken beneden 5°C.

Applicatie

Vol opzetten met een langharige kwast, roller of verfspuit. 

Kleurafwijkingen voorbehouden, controleer dit altijd voor de verwerking van het product. Op kleur gemengde producten kunnen niet retour.

LAB ECO Paint is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur.

CHECK!

✔ Ecologisch
✔ Bevat géén giftige stoffen
✔ Voldoet aan het Franse A+ label
✔ Eco Footprint is in kaart gezet
✔ Mengbaar in elke kleur
✔ Verkrijgbaar in samples van 30ML
✔ Altijd op voorraad
✔ Schrobvast
✔ Mat

LAB ECO PAINT

Verbruik van dit product:
10 m2/per liter

Hoe bereken je de nodige hoeveelheid muurverf?
Meet de lengte en hoogte van de wand, vermenigvuldig deze met elkaar en deel het vervolgens door 10. Nu heb je het aantal liters berekend die je nodig hebt voor 1 laag muurverf!

We raden altijd aan twee maal de wand te schilderen, zo weet je zeker dat de wand dekkend geschilderd is en je geen delen hebt overgeslagen.

 

VESTINGH FOUNDATION

Vestingh Foundation

Circa 2 miljard mensen hebben geen directe toegang tot schoon drinkwater. Dit gebrek leidt tot verspreiding van ernstige (vaak dodelijke) ziektes. Wereldwijd overlijden er dagelijks vele mensen aan de gevolgen van onbetrouwbaar drinkwater en slechte riolering, waaronder per dag meer dan 1000 kinderen.

De Vestingh Foundation realiseert samen met partners ter plaatse waterinstallaties op locaties waar dat het hardst nodig is.
Ons doel is om schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar te maken. Zo kunnen we levens redden, nu en in de toekomst.

5 FOR 1

Met elke 5 liter verkochte LAB ECO Paint kunnen wij 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater.
Zo draagt elke aankoop van een blik LAB ECO Paint bij aan een mooiere wereld: bij je thuis de verf, waar het nodig is schoon drinkwater. Een eerlijke deal!

Zie voor meer informatie: vestinghfoundation.nl.

Zie voor meer informatie het product- en veiligheidsinformatieblad.

Download veiligheidsinformatieblad
Download productinformatieblad