VESTINGH Paint • Craft • Lifestyle - Veilig uw verfbenodigdheden shoppen - WE DOEN HET SAMEN

Beste klanten,

Middels dit bericht willen wij u informeren aangaande de wijze waarop Vestingh Paint & Craft omgaat met het coronavirus (COVID-19). Wij vinden de gezondheid van u als klant en onze medewerkers zeer belangrijk. Daarom houden we in onze conceptstore de hygiënerichtlijnen van het RIVM aan. Help elkaar door je hieraan te houden. Zo verkleinen we de kans op besmetting.

Om de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken, willen wij adviezen waar mogelijk veelal telefonisch, per e-mail en/of WhatsApp uitvoeren.

Uw verf- en verfbenodigdheden kunt u vervolgens afhalen in onze vestiging of gratis thuis laten bezorgen (vanaf €50,-).

Komt u er niet uit met de kleur? Plan een afspraak in voor een gratis telefonisch kleuradvies. Gaat u buiten schilderen maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Wij leggen het u graag vrijblijvend  uit!

Op deze manier beperken we het contact en kunnen kwetsbare verkoopmedewerkers die nu preventief thuis zitten u van dienst zijn op de wijze die u van ons gewend bent.

Uiteraard bent u zolang u de richtlijnen van het RIVM volgt ook welkom in onze conceptstore aan de Huizerweg 29 in Bussum.

Shopt u online? Wegens drukte en beperkte bezetting, i.v.m. verkoopmedewerkers die preventief thuis zijn, doen we ons uiterste best om alle bestellingen dezelfde dag te verzenden. Bij meer dan 95% van de bestellingen die voor 12 uur worden geplaatst, lukt dit.

Let op! De voorraad LAB colourcards zijn helaas beperkt leverbaar, omdat de sociale werkplaatsen die deze colourcards schilderen deels gesloten zijn. Met de hand geschilderde ringwaaiers hebben we voldoende voorradig. Deze kun je voor slecht €4,- bestellen.

Ofwel wij zullen er alles aan doen om binnen onze mogelijkheden u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijk situatie.

Tenslotte wensen wij u natuurlijk veel succes, sterkte en vooral een goede gezondheid toe!

ADVIES PER E-MAIL OF TELEFOON? STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@DEVESTINGH.NL OF BEL 035-6923314.
WE HELPEN U GRAAG!
SAMEN MAKEN WE ER HET BESTE VAN.