LIGHT IT UP X LAB

lichtplan licht lampen plattegrond workshop verlichtingsplan verlichting lab paint colours
MASTERING THE ART OF LIGHTNING DESIGN
In een wereld die voortdurend in beweging is, laat licht de mens soms stilstaan. Het avondlicht dat na een lange werkdag subtiel door de linnen gordijnen schijnt. Of de zachte gloed van een brandende kaars. Van regisseurs die indrukwekkende spektakels op het witte doek toveren tot grootmeesters die spelen met licht tot een ware kunst verheven hebben.
Ook het kiezen van de juiste verlichting is een kunst op zich. Maar waar te beginnen? Welke lampen zorgen voor een optimale focus? Is koud licht écht ongezellig? Vind antwoord op deze vragen in de workshop LIGHT IT UP X LAB, verzorgd door lichtontwerper Angèle Duijnstee. Een onvergetelijke ervaring én bruikbare methoden om je interieur te optimaliseren.

KOOP NÚ JE TICKET AND JOIN THE LAB CLUB

Extra leuk is dat je bij iedere workshop een LAB PAINT Giftcard t.w.v. €50,-, een LAB Goodiebag en eeLAB Notebook cadeau krijgt, zo kun je na het volgen van de workshop met je opgedane kennis direct aan de slag.

MEET THE EXPERT
Creëer in de workshop LIGHT IT UP X LAB onder de bezielende leiding van Angèle een lichtplan op maat. Deze eigenaar van Het Hoofdkantoor - Light & more heeft naast voornoemde zaak in Bussum jarenlange ervaring als lichtontwerper voor diverse opdrachtgevers.
Angèle heeft vele jaren gewerkt als lichtontwerper voor het gerenommeerde Italiaanse lichtmerk iGuzzini. In deze rol bood zij deskundig advies aan architecten en interieurontwerpers, waarbij ze schitterende verlichtingsplannen creëerde voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ongeveer vijftien jaar geleden besloot Angèle haar eigen weg in te slaan als onafhankelijke lichtontwerper. Haar focus verplaatste zich meer naar de wereld van particuliere verlichting.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Kun je niet wachten om je interieur of thuiskantoor nieuw leven in te blazen, maar weet je niet waar te beginnen? Wellicht ligt er op de eetkamertafel een grove schets of dwalen er plannen in je hoofd. Dat komt goed uit! Het ontwerpen van een lichtplan is namelijk het meest praktisch voordat het schilderen en afwerken begint. Ook als je lichtplan wél af is, ben je van harte welkom! In dat geval kun je tijdens de workshop enkele aanpassingen doen aan jouw al bestaande lichtplan om de ruimte te optimaliseren.

GOOD TO KNOW
Angèle Duijnstee heet je namens LAB PAINT graag welkom bij de workshop LIGHT IT UP X LAB.

WHEN & WHERE?
DATE(S) AND TIME  
BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR. HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN. 

LOCATION
De workshop wordt gehouden in het VESTINGH ATELIER, een inspirerende ruimte in LAB COLOUR Terra Pink no. 102. Dit atelier bevindt zich in de kelder van de conceptstore van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, gelegen aan de Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum.


COSTS
Kosten ticket €70,-.
Na deelname ontvang je een LAB PAINT giftcard t.w.v. €50,- om online te besteden.
Tijdens de workshop verrassen we je graag met de LAB Notebook t.w.v. €12,95,- om alle bruikbare tips en tricks te noteren. Daarnaast ontvang je een exclusieve LAB Goodiebag t.w.v. circa €16,-.
TAKE A LOOK
Het prachtige werk van Angèle Duijnstee bewonderen?
IG   : Het Hoofdkantoor | Light & more
FB  : Het Hoofdkantoor | Light & more
W   : www.hethoofdkantoorbussum.nl

Wil jij je alvast laten inspireren op het gebied van kleur, stijl en interieur?  
IG   : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE
FB  : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE  
P    : LAB PAINT
W   : www.labpaint.com | www.vestingh.nl

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD