DARE TO BE AN ARTIST X LAB

DO YOU DARE TO BE AN ARTIST? UNLEASH YOUR INNER ARTIST & DARE TO CREATE

Wil jij jouw eigen kunstwerk aan de muur, maar weet je niet hoe je dat het beste aanpakt? Of wil je een vriend of vriendin, je vader of moeder, je broer of zus een uniek en persoonlijk cadeau geven maar weet je niet goed wat? Wij dagen je uit je eigen kunstwerk te maken in de workshop DARE TO BE AN ARTIST X LAB met kunstenaar Menno Steenvoorden.
Een kunstwerk aan de muur heeft een groot effect op de ruimte én op degene die zich in de ruimte bevindt. Kunst heeft de kracht je op te vrolijken of te inspireren, het kan een herinnering of emotie oproepen en je creativiteit en verbeelding aanwakkeren. In de workshop DARE TO BE AN ARTIST X LAB neemt kunstenaar Menno Steenvoorden van PrettyCool Studio je mee op een creatieve reis, waarin je niet alleen je kunstkennis bijspijkert en antwoord krijgt op prangende kunstvragen, maar waarin je ook zélf aan de slag gaat en een eigen kunstwerk in LAB COLOURS met funky textures and techniques maakt!

Extra leuk is dat je bij iedere workshop een LAB PAINT Giftcard t.w.v. €50,-, een LAB Goodiebag en eeLAB Notebook cadeau krijgt, zo kun je na het volgen van de workshop met je opgedane kennis direct aan de slag.

MEET THE ARTIST
Menno Steenvoorden is een kunstenaar die abstracte kunst tot leven brengt met intense kleuren en structuren. Hij integreert een scala aan 3D-materialen in zijn werk, zoals epoxy, schuim, structuurverf en goudfolie. Zijn speelse en verrassende kunstwerken nodigen uit tot onderzoeken en verkennen. Hij kiest als kunstenaar niet voor de veilige weg; hij daagt zichzelf continu uit zijn creativiteit opnieuw vorm te geven in kleur en textuur.

workshop kunstwerk maken art kunst schilderen verven textuur lab paint colours
WHAT’S IN IT FOR YOU
Het kan best spannend zijn om kunst aan je muur te hangen, want wat doet een kunstwerk nu precies voor je en hoe kies je een kunstwerk dat werkt voor jou? En je wilt ook niet zomaar iets, je wilt iets dat past in jouw huis en de juiste sfeer ademt. Menno is dé aangewezen persoon om jou te helpen uit je comfortzone te stappen en jouw creativiteit aan te wakkeren.
Durf jij net als Menno het avontuur aan te gaan en de kunstenaar in jezelf te ontdekken met bijzondere verwerkingen van LAB PAINT? Maak impact met een uniek en persoonlijk LAB kunstwerk in LAB COLOURS met texturen, drips of confetti. Je gaat tijdens deze workshop aan de slag op een blanco canvas van 20 x 20 cm of 29 x 29 cm. Na het opfrissen van je kunstkennis leer je met de juiste tools een meesterwerk te creëren.

GOOD TO KNOW
Menno Steenvoorden heet je namens LAB PAINT graag welkom bij de workshop DARE TO BE AN ARTIST X LAB. Of je nu een geoefend kunstenaar bent of voor het eerst een kunstwerk wilt gaan maken. Ervaring is niet vereist.

WHEN & WHERE?
DATE(S) AND TIME
BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR. HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN. 

* Wil je graag op de reservelijst komen te staan? Of als eerste geïnformeerd worden, mocht deze workshop weer van start gaan? Stuur dan een e-mail naar support@vestingh.nl. 

LOCATION
De workshop wordt gehouden in het VESTINGH ATELIER, een inspirerende ruimte in LAB COLOUR Terra Pink no. 102. Dit atelier bevindt zich in de kelder van de conceptstore van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, gelegen aan de Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum.

COSTS
Kosten ticket €70,-.
Na deelname ontvang je een LAB PAINT giftcard t.w.v. €50,- om online te besteden.
Tijdens de workshop verrassen we je graag met de LAB Notebook t.w.v. €12,95,- om alle bruikbare tips en tricks te noteren. Daarnaast ontvang je een exclusieve LAB Goodiebag t.w.v. circa €16,-.

TAKE A LOOK
Het abstracte werk van Menno Steenvoorden bewonderen?
IG : PrettyCool Studio
W : www.prettycool.studio

Wil jij je alvast laten inspireren op het gebied van kleur, stijl en interieur?  
IG   : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE
FB  : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE  
P    : LAB PAINT
W   : www.labpaint.com | www.vestingh.nl  

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD