CREATE YOUR OWN STYLE X LAB

workshop flatlay kleuren moodboard lab paint colours fotografie vestingh

ONTDEK DE INTERIEURSTYLIST IN JEZELF.

Verander jij je interieur regelmatig met een andere tint op de muur, bezit je stapels woonmagazines en evenzoveel woonaccessoires en wil je nu éindelijk eens weten hoe professionele interieurstylisten kleuren en materialen combineren om zo van idee tot uitvoering te komen? Dan mag je de workshop CREATE YOUR OWN STYLE X LAB in het VESTINGH ATELIER niet missen.

Leer van stylist en fotograaf Suzanne Paap hoe je verschillende LAB COLOURS en materialen met elkaar kunt mixen en matchen in een flatlay. Schilder je eigen stalen, leer welke kleurcombinaties bij elkaar passen en leg je mooiste resultaten vast op beeld. Ofwel ontdek de interieurstylist in jezelf.

Moodboards zijn ideaal om al je inspiratie en ideeën te combineren tot een samenhangend geheel. Ze helpen je om te bepalen welke kleuren en materialen goed bij elkaar passen en welke combinaties minder goed uit de verf komen. Een flatlay is een variant op het ‘gewone’ moodboard: niet gemaakt van een verzameling foto’s en plaatjes, maar van tastbare materialen. Daarmee zie én voel je hoe de kleuren en materialen die je in je hoofd hebt in de praktijk met elkaar combineren.

KOOP NÚ JE TICKET AND JOIN THE LAB CLUB

Extra leuk is dat je bij iedere workshop een LAB PAINT Giftcard t.w.v. €50,-, een LAB Goodiebag en een LAB Notebook cadeau krijgt, zo kun je na het volgen van de workshop met je opgedane kennis direct aan de slag.

MEET THE EXPERT
Tijdens deze workshop neemt interieurstylist en fotograaf Suzanne Paap van BloomInspiration je mee in de geheimen van het stylingvak. Suzanne maakt foto- en interieurproducties en blogt over interieurtrends, styling en bloemen. Haar werk was onder andere te zien in vtwonen, Elle Decoration Nederland en Ariadne at Home.

WHAT'S IN IT FOR YOU?
Je gaat aan de slag met het combineren van door jou geverfde kleurstalen in je favoriete LAB COLOURS met verschillende stoffen en andere materialen tot meerdere flatlays. De resultaten fotografeer je met je mobiele telefoon. Zo heb je meteen een serie mooie beelden om te delen op je Instafeed. 

Ter inspiratie staan er alvast een aantal kleurtrends voor je klaar, maar de workshop gaat vooral om het tot uitdrukking brengen van jouw persoonlijke stijl. Dus of je nu geen genoeg kunt krijgen van neutrale kleuren zoals LAB COLOURS Strong Garlic no. 92 en Fluffy Cheetah no. 255 of liever gaat voor een bold statement met bijvoorbeeld Royal Mauve no. 637 of Medina no. 573; met de uitgebreide collectie LAB COLOURS vind je altijd jouw perfecte match.


GOOD TO KNOW 
Suzanne Paap heet je namens LAB PAINT graag welkom bij de workshop CREATE YOUR OWN STYLE X LAB. 

WHEN & WHERE? 
DATE(S) AND TIME  
BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR. HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN. 

LOCATION 
De workshop wordt gehouden in het VESTINGH ATELIER, een inspirerende ruimte in LAB COLOUR Terra Pink no. 102. Dit atelier bevindt zich in de kelder van de conceptstore van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, gelegen aan de Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum.  


COSTS 
Kosten ticket €70,-. 
Na deelname ontvang je een LAB PAINT giftcard t.w.v. €50,- om online te besteden.  
Tijdens de workshop verrassen we je graag met de LAB Notebook t.w.v. €12,95,- om alle bruikbare tips en tricks te noteren. Daarnaast ontvang je een exclusieve LAB Goodiebag t.w.v. €16,-. 

TAKE A LOOK 
Het prachtige werk van Suzanne Paap bewonderen? 
IG  : Bloominspiration
FB : Bloominspiration
W  : www.bloominspiration.nl

Wil jij je alvast laten inspireren op het gebied van kleur, stijl en interieur?  
IG   : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE
FB  : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE  
P    : LAB PAINT
W   : www.labpaint.com | www.vestingh.nl  

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD