Farrow and Ball | Slaapkamer Inspiratie

SOFT & SOOTHING

Zachte en rustgevende kleuren zoals Pale Powder, Teresa's Green en Green Blue zijn perfect voor het creëren van een ontspannen en kalmerende omgeving. De enigszins gedempte kleuren French Gray, Light Blue en New White werken ook heel goed bij het creëren van een rustgevend effect. Voor een vrouwelijk gevoel, kun je proberen een slaapkamer in Calamine te schilderen met een Cinder Rose-ensuite, of voor een meer mannelijke kamer zou je Stiffkey Blue in de badkamer naast een Skylight-slaapkamer kunnen gebruiken. 

Slaapkamer in Calamine No.230 Slaapkamer in Calamine No.230 | Estate Emulsion
Slaapkamer in New White No.59 Slaapkamer in New White No.59 | Estate Emulsion

 

ACCENT COLOURS

Kleuraccenten toevoegen is een geweldige manier om een ​​slaapkamer meer karakter te geven. Kies kleuren die een aanvulling vormen op uw bestaande muurkleuren en gebruik ze op meubels om een ​​geheel nieuwe look en feel in de kamer te creëren. Sterke kleuren zoals Churlish Green en Pitch Blue zijn geweldig voor het toevoegen van een pop van kleur aan kamers met een meer neutrale achtergrond.

Brassica No.271 All White No.2005 Churlish Green No.251

Slaapkamer in Brassica No.271, All White No.2005 en Churlish Green No.251 | Estate Emulsion


French Gray no.18

Slaapkamer in French Gray No.18 | Estate Eggshell

 

A FEATURE WALL

Functiewanden van behangwerk zien er geweldig uit in slaapkamers, vooral wanneer ze op de muur achter het bed worden gebruikt. Probeer ons Samphire-ontwerp voor een delicaat en rustig gevoel. Gebruik het op de kortere muur als u wilt dat uw kamer er vierkanter en gezelliger uitziet dan het is.

Wevet No.273

Slaapkamer wanden en houtwerk in Wevet No.273 en de vloer Pavilion Gray No.242 | Estate Emulsion, Estate Eggshell en Modern Emulsion

Elephants Breath No.229
Slaapkamer links, wanden in Elephant's Breath No.229 en het houtwerk in Whimborne White No.239 | Estate Emulsion en Estate Eggshell

 

DARK & DRAMATIC

Eindelijk, als je slaapkamer erg donker is, vecht dan niet tegen de natuur; gebruik een sterke kleur zoals Brassica of balustrades om echt drama en intimiteit te creëren.

Brassica No.271

Slaapkamer in Brassica No.271 | Estate Emulsion


Railings No.31

Slaapkamer in Railings No.31 | Estate Emulsion

 

Je kunt Farrow and Ball via de webshop bestellen, maar we mengen deze kleuren ook in onze eigen verven!

Kleur is onder voorbehoud.