Studio Papillon – Elsbeth Pouw

Hoi! Ik ben Elsbeth, het gezicht achter Studio Papillon. 
Studio Papillon is een interieur advies- & stylingbureau dat aandacht, vertrouwen en duurzaamheid belangrijk vindt. 
 
Mijn hart gaat sneller kloppen van het ontwerpen van duurzame en tijdloze interieurs. Ik laat me graag inspireren door de Scandinavische sfeer maar bovenal ontwerp ik graag een interieur waar jij je lekker in voelt!

Door een combinatie te maken van bestaande meubelen en accessoires (al dan niet in een nieuw jasje) met mooie nieuwe elementen, kun je juist die warme en persoonlijke sfeer aan je interieur geven. Daarbij hecht ik in mijn ontwerpen veel waarde aan duurzame materialen en hergebruik ik waar mogelijk.

Heb je hulp nodig? Ik denk graag met je mee! Je kan bij me terecht voor een nieuwe kleur op de muur tot een compleet interieurplan.
 
Je vindt me op www.studiopapillon.nl
 
Ik hoop je snel te ontmoeten!
 
Elsbeth Pouw