Chris Meertens interieurontwerp – Maak van je huis je EIGEN thuis

Ik ben Chris Meertens en oprichtster van Chris Meertens Interieurontwerp.

Heb je een nieuw huis gekocht, wil je je huidige huis verbouwen of aanpassen, ik kan je helpen en ontzorgen.

Mijn internationale opleiding, vakkundige kennis en inlevingsvermogen zorgen voor een creatief en passend advies, op de persoonlijke wensen van de klanten afgestemd.

Chris meertens advies

Chris Meertens Interieurontwerp – t Gooi 
Maak van je huis je EIGEN thuis

Chris meertens

Een interieur is als een jas: hij moet lekker zitten, hij moet mooi zijn en hij moet bij de omstandigheden passen. En net als bij een jas verschillen de meningen hierover van persoon tot persoon.

Door mijn interieuropleidingen in Milaan en New York weet ik als geen ander dat culturen verschillen en meningen en smaken enorm uiteen kunnen lopen. Mijn kracht ligt in mijn luistervermogen en in mijn vermogen om vervolgens individuele wensen te vertalen in creatieve woonoplossingen.

Samen met u ga ik op zoek naar de stijl en het interieur, die bij jouw levensfase, budget en persoonlijkheid past, zoals jouw ideale comfortabele jas.

De huidige ruimte aanpassen of vergroten, een nieuw huis gekocht of een nieuwbouwwoning die nog helemaal gebouwd moet worden gekocht? Bij al deze processen komt een hoop kijken.

Ik kan je helpen met het tekenen van verbouwplannen, inrichtingsadvies, interieurplan, kleuradvies, lichtadvies en stofferingsadvies.

Samen gaan we op zoek naar de passende oplossing voor je interieur en zal je worden verrast door ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht.