Jessica Kuhne - Interior Designer - Til je woning naar een hoger niveau!

In September op RTL4 uitgeroepen tot interieurspecialist van Noord-Holland. Jij bepaalt hoe groot je het project wilt aanpakken. Alleen kleuradvies of ga je voor het complete pakket?

Welkom, mijn naam is Jessica Kuhne en creativiteit is mijn tweede naam! Ik ben geboren en getogen in Alkmaar en voorlopig niet van plan deze stad te verlaten.
Van kleins af aan ben ik al bezig met interieur. Waarschijnlijk gooide meer mensen vroeger hun slaapkamer om, maar bij mij bleef het daar niet bij; de schilderskwast kwam ook vaak van pas!
Na de middelbare school doorliep ik de vakschool voor interieur; het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam met succes in versneld tempo. 
Het was voor mij geen typische school periode, mijn ideeën van interieur namen serieuze vormen aan, had zin om naar de lessen te gaan (de meeste dan!) en was vervolgens 24/7 creatief bezig.

Uiteindelijk stond ik dus buiten, met de papieren en bakken met zin om aan de slag te gaan....
De markt in het hoog segment was niet al te makkelijk, kom maar eens binnen zonder de echte praktijkervaring.
Zo verlegen als dat ik toen was heb ik vrijwillig stage gelopen bij bedrijven.

Hierna is het snel gegaan en kon ik aan de gang bij een gerenommeerd binnenhuisarchitectuurbureau en een exclusief sanitair ontwerper.
Inmiddels heb ik hier 6 jaar ervaring op mogen doen en mijzelf ontwikkeld tot een ontwerper met een eigen handtekening.

Dankzij deze ervaring begrijp ik snel wat je zoekt en ontwerp in de stijl die bij jou past, maar altijd met een twist en van deze tijd!
In 2019 heb ik mijn droom gerealiseerd en ben mijn eigen bedrijf begonnen!
Vanuit niets begonnen op sociale media en inmiddels weten steeds meer mensen mij te vinden.
Een lijst met projecten van opdrachtgevers waar ik nu al trots op ben, en dit is pas het begin!

Ik luister zorgvuldig, verken de ideeën en lever sterk gevormde ontwerpen. Voor het juiste vertrekpunt voor het concept beginnen we met een vrijblijvend gesprek
om te kijken wat de behoeften zijn en het budget is. We bespreken de mogelijkheden, ideeën en doelstellingen.

Ik kijk met een frisse blik naar jullie woning en geef advies naar jullie behoefte.
Dit kan in de vorm van een moodboard met kleuradvies, een meubeladvies, plattegrond met een nieuwe indeling. Jij bepaalt!
Mijn missie is om jullie woning naar een hoger niveau te tillen waar je nog jaren lang gelukkig van wordt.In mijn ontwerpen laat ik met name een totaalplaatje zien. Ik heb geen angst om te ontsnappen aan vaste beginselen en zal gericht zijn op de details waar je nog jaren van zal genieten!
Een interieur is namelijk ook meer dan alleen een verzameling meubilair. Diverse losse elementen, maar ook indeling en architectuur zorgen ervoor dat een woning of kantoor voelt als een tweede huid.

 


In Mei heeft RTL4 mij benaderd om mee te doen aan programma Wooninspiraties. Een programma over wonen en leven voor iedere RTL kijker!
Of je nu student, alleenstaand, een gezin met of zonder kinderen bent. Hierin zal ik genoemd worden als interieur specialist van Noord-Holland! In September 2020 op RTL4 te zien.
Natuurlijk kan je ook bij mij terecht als je niet in Noord-Holland woont.

Neem een kijkje op de website www.jessica-kuhne.nl
Bij vragen ben ik ook telefonisch bereikbaar 0639215891