House of Daphne Interieuradvies & Styling – Daphne Vries

Ik geloof dat interieur invloed heeft op je welbevinden. Hoe mooi zou het zijn als je deze kunt vergroten? Door maar een paar aanpassingen aan je interieur te geven.
 
Ik ben Daphne, het gezicht achter House of Daphne. Een creatieve ondernemer met passie en liefde voor interieur. Ik help bij een kleurtje op de muur tot het uitzoeken van een nieuwe bank, een kinderkamer of de woonkamer. Het is allemaal mogelijk.
Het meeste plezier haal ik uit het combineren van kleuren en materialen. Hiermee weet ik mijn klanten te inspireren en dit tot een leuke ervaring te brengen.
           
Je bent net verhuisd of woon je al een langere tijd in jouw woning? Maar voelt het nog steeds niet als thuiskomen? Je wilt graag je interieur veranderen, alleen weet gewoon niet waar te beginnen en je vindt het lastig zelf de kleur van verf/behang, materialen en woonaccessoires op elkaar af te stemmen en daarbij ook nog de juiste sfeer te creëren?

Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden, wij kunnen deze voor jouw trechteren. Ik help graag om samen met jou, een fijn thuis te creëren. Zodat je thuis kunt komen, waarbij jij lekker op je plek bent. Samen gaan we op zoek naar de ideale balans tussen een mooi interieur en een fijn thuiskomen.

Je kunt bij mij terecht voor:
- Interieuradvies aan huis
- Totaal ontwerp voor een of meerdere kamers
- Kleuradvies
- Indelingsplan
- Materialenplan

Tijdens mijn kleur- en interieuradviezen neem ik kleur- en materiaalstalen mee. Hierbij krijg je direct helder inzicht en een realistisch beeld hoe jouw woning eruit komt te zien.


Neem gerust een kijkje op mijn instagram @houseofdaphne.interieur of volg mij op facebook Ik sta altijd open voor een gesprek, je kunt mailen naar info@houseofdaphne.nl maar je mag ook bellen naar 06-40813028.
 
Liefs, Daphne Vries
House of Daphne