Het Interieur Bureau – Anke Kraus

Het Interieurbureau is ontstaan vanuit mijn enorme passie voor vormgeving, materialen en kleur. 

Maar vooral in combinatie met mijn gevoel voor sfeer, als ik ergens binnen kom, waar dan ook, moet dat een goed gevoel geven! Daar wil ik jou ook graag bij helpen.

In de ruimte waar je woont of werkt, breng je een groot deel van je dag door. Zonder het te merken, heeft je interieur invloed op hoe je je voelt en wat je presteert.

Reden genoeg om je interieur met aandacht en zorg samen te stellen. Zodat het past bij de ruimte, maar vooral bij jouw wensen en smaak. Dát is wat Het Interieurbureau voor je doet. Met passie.

Een goed interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Maar ook een rustpunt, voor in een wereld als deze, waar jij je comfortabel en veilig voelt. Jouw smaak staat voorop, trends nemen we mee zodat het een vernieuwend maar 'eigen' interieur wordt. Samen gaan we op zoek naar de dingen waar jij blij van wordt, materialen en kleuren die jij prettig vindt en de manier waarop jij de ruimte optimaal kunt gebruiken.
Het Interieurbureau staat voor eenvoud, luxe, vertrouwen en persoonlijkheid met oog voor fijnzinnigheid. We beginnen met een blanco vel en werken samen toe naar een uniek ontwerp dat helemaal aansluit op jouw vraag. Alleen zo kan jij je ergens thuis voelen.

In elke opdracht ga ik op dezelfde manier te werk. Maar ik verdiep me in de klant, zodat ik een persoonlijk beeld krijg en dit kan visualiseren in een interieur.

Vanuit een moodboard werken we naar een concreet plan.

Zie mijn website www.hetinterieurbureau.nl voor meerdere projecten en uitleg over de werkwijze.

Ook voor mooie, unieke woonaccessoires die met zorg zijn uitgezocht, ben je hier aan het juiste adres. 

Voor elke interieurvraag ben je welkom en bied ik een oplossing.

Bij Vestingh kan ik elke verfsoort en kleur bestellen die voor jou uiteindelijk het beste geschikt is. Een fijne samenwerking dus!