BINNENHUISONTWERP: dagelijks woonplezier voor echte mensen – Brenda Schram

Denk jij weleens 'ik wil weleens iets anders met mijn inrichting, maar waar begin ik?' Of heb je weleens meubels, raambekleding, verlichting of een vloerkleed gekocht waar je spijt van kreeg? Misschien twijfel je over de kleur op de muur of de indeling van je woonkamer.

Ik help je graag!

Ga je verhuizen, verbouwen of veranderen?
Dan sta je op het punt (veel) geld en tijd te investeren in je dagelijkse woonplezier voor de komende jaren. Je wilt het in één keer goed doen en geen spijt krijgen van je keuzes. Als het niet jouw dagelijks werk is om met interieurs bezig te zijn, kan het inschakelen van professionele begeleiding je behoeden voor het begaan van miskopen en helpen bij het samenstellen van een interieur dat praktisch, mooi, comfortabel en vooral persoonlijk is.

Ik vind het belangrijk dat jij elke dag opnieuw, voor de komende jaren, blij wordt van je huis. Je huis mag dan een ‘plaatje’ worden, zo mooi; het moet vooral niet bij een plaatje blijven. Je wilt een echt praktisch, mooi en persoonlijk interieur waar jij in leeft en je je goed in voelt. Om dit samen te kunnen realiseren investeer ik in persoonlijk contact, om jou, je eventuele partner, kinderen en huisdieren te leren kennen en te begrijpen waar woonplezier voor jou in zit.

Ik ben Brenda Schram, interieurontwerper in Moordrecht (tussen Gouda en Rotterdam).Wil je weten wat ik voor jouw woonplezier kan betekenen? Neem eens een kijkje op mijn website en bel of mail me.
Samen komen we verder!

BINNENHUISONTWERP Brenda Schram

www.binnenhuisontwerp.com
info@binnenhuisontwerp.com
tel. 06-11724601
Prinses Amaliastraat 28 in Moordrecht (tussen Gouda en Rotterdam)