Samenwerkingen

Eenvoud, eigentijds en groots ontwerpen. Dat is waar SunStyling voor staat. Door het creëren van een rustige basis met het gebruik van natuurlijke materialen en een stukje lef staat SunStyling voor een passend interieurontwerp voor jou. Bij SunStyling sta jij centraal en worden...
Continue reading
MOA Interieur & Styling is een jonge, creatieve ondernemingmet de focus op interieur.​Je wilt graag in een huis wonen waar je blij vanwordt, waarin jij je thuis voelt énwaarin alles in balans is.Maar je weet niet waar te beginnen.​Leticia kijkt met...
Continue reading
Ontwerpstudio DH is opgericht door mij, Denise Hofman, in 2017. Ik ben een creatieve duizendpoot, werkzaam als interieurontwerper en grafisch ontwerper. De twee verschillende ontwerp vormen vullen elkaar aan, naast dat het spannende contrasten creëert. Door een opdracht vanuit een...
Continue reading
Wil jij thuiskomen in een sfeervol, praktisch en comfortabel huis?
Witluf is een jonge creatieve onderneming van Zoë & Cate, gestart in 2017. Een uniek duo, dol op interieur en het ontwikkelen van nieuwe concepten! Samen zijn we creatief, innovatief en denken over heel veel hetzelfde. Maar juist ook onze verschillen zorgen ervoor dat we een sterk duo zijn! 
Continue reading
Het interieur moet passen bij wie je bent en wat je doet

Een interieur advies en ontwerp is niet zomaar wat lijntjes op papier zetten, een kleurtje uitzoeken et voila, klaar. Nee! Je huis binnen komen voelt pas écht als thuis komen wanneer jouw karakter tot in de muren voelbaar is.

Continue reading

Je weet vaak wel wat je ongeveer wilt en mooi vindt, maar het samenvoegen tot een compleet plan… daar loop je vast. Ik kan je hier bij helpen. Met jouw ideeën, mijn advies en een nieuw interieur of nieuwe aankleding kunnen we je dromen werkelijkheid laten worden. Van kleuren tot moodboards en van materialen tot indeling. BØH Interieur adviseert van A tot Z. Mijn kracht zit hem in de persoonlijke touch, waarmee we van jouw huis een thuis maken.

Continue reading

In September op RTL4 uitgeroepen tot interieurspecialist van Noord-Holland. Jij bepaalt hoe groot je het project wilt aanpakken. Alleen kleuradvies of ga je voor het complete pakket?

In mijn ontwerpen laat ik met name een totaalplaatje zien. Ik heb geen angst om te ontsnappen aan vaste beginselen en zal gericht zijn op de details waar je nog jaren van zal genieten!

Continue reading
ONTWERP
Al 20 jaar ontwerp ik interieurs voor huizen met karakter, exclusieve appartementen en stijlvolle bedrijfsruimten. Ik maak 3D ontwerptekeningen, geef advies en maak kleur-, vloer- en lichtplannen.
Ik ontwerp meubels, lever interieurproducten en zorg voor de totale begeleiding van bouw- of verbouwingsprojecten.
Continue reading
Het Interieurbureau is ontstaan vanuit mijn enorme passie voor vormgeving, materialen en kleur.  Maar vooral in combinatie met mijn gevoel voor sfeer, als ik ergens binnen kom, waar dan ook, moet dat een goed gevoel geven! Daar wil ik jou ook graag...
Continue reading