Vloer Coating

Productomschrijving

Vloer Coating | Transparant of Kleur  |  Verkrijgbaar in Mat en Zijdeglans

De Vestingh Vloer Coating is een coating wat het mogelijk maakt vrijwel elke ondergrond glad af te werken, de coating geeft een gietvloerachtige uitstraling aan de vloer en is praktisch in iedere kleur leverbaar. Het unieke aan Vestingh Vloer Coating is dat het een professionele kwaliteit coating is die heel makkelijk zelf verwerkt kan worden. Vestingh Vloer Coating wordt in 5 dagen in 5 lagen aangebracht, op een kale ondergrond, en doordat het een 2 componenten coating is creëer je een slijtvaste vloer en is het goed en makkelijk reinigbaar. 

Vloer Coating

 

Vestingh Vloer Coating is volledig vocht afsluitend. Daarom is het belangrijk dat de ondergrond volledig droog is voordat de coating kan worden aangebracht. 

De Vestingh Vloer Coating is een dekkende coating, maar wanneer er veel oneffenheden in de ondergrond zitten, blijven de oneffenheden zichtbaar door de coating heen. Wil je een echte gietvloer? Dan kun je de vloer eerst schrappen met Vestingh Gietvloer. 

 

Vloer Coating bij Toff by Kim, Huizerweg 41 te Bussum

Vestingh Vloer Coating is ook op tegels toe te passen.
Het is daarbij belangrijk dat de ondergrond en dus ook de voegen goed schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig zijn. Oneffenheden in het tegelwerk worden geaccentueerd door het aanbrengen van een coating. Daarom is het raadzaam versleten voegen te herstellen voordat de coating wordt aangebracht.


Vestingh winkel vloercoating


Vloer Coating in de Vestingh winkel, Huizerweg 29 te Bussum

Omdat Vestingh Vloer Coating waterverdunbaar is, droogt de coating snel. Zorg er daarom voor dat de ramen en deuren dicht zijn, er geen tocht is, en de temperatuur zo laag mogelijk. Dit verlengt de droogtijd van de coating.
Indien de primer te dun wordt opgebracht, of de ondergrond te sterk zuigend is, kan het voorkomen dat 2 lagen Primer nog niet geheel egaal dekkend zijn. In dat geval adviseren wij je nog 1 laag Primer aan te brengen. Het is belangrijk dat de oppervlakte al dekkend in de eindkleur is, voordat de Vestingh Vloer Coating aangebracht wordt.

Vestingh vloer coating instructievideo

 

Vestingh Vloer Coating is leverbaar in 1 liter, 2,5 liter of 5 liter verpakkingen en kost voor 5 lagen € 35,- per m2, via deze link komt kom je op de bestelpagina terecht. 

Alle producten nodig om de coating op te brengen? Bestel dan hier het coatingpakket!

 Bekijk ook de instructievideo!

Download hier het applicatie advies

Download hier het veiligheidsblad

Vestingh Vloer Coating

Aansprakelijkheid

De kwaliteit van Vestingh verven en verfsystemen berust op jarenlange praktijkervaring en uitgebreide laboratoriumtesten. Desondanks kunnen wij niet zonder meer aansprakelijkheid aanvaarden voor het volgens die systemen vervaardigde werk, daar het uiteindelijke resultaat voor een zeer groot gedeelte wordt bepaald door factoren die buiten onze beoordeling en beïnvloeding vallen. Op het moment van lezen zijn de gegevens in dit advies actueel. De informatie over dit product wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Vestingh Paint & Craft wijst elke aansprakelijkheid, behoudens opzet of grove schuld, af met betrekking tot schade die voortvloeit uit gebreken in de juistheid en volledigheid van de langs deze weg verkregen informatie. De gebruiker dient evenwel de toepassing van dit product te toetsen aan de voor hem geldende omstandigheden en mogelijkheden.

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact met ons op!

.

 


2 comments


  • Rein Baarsma

    Ik wil een kleine douche/badkamer van 3 m2 de vloer afwerken, er zitten gladde wand tegels op de vloer, moeten deze vewijderd worden of kan ik de voegen met een product van u weg werken en de vloer uitvlakken ?


  • Schildersbedrijf H.Vos Harry Vos tel 0570592659

    Geachte dames/heren, voor een klant (woningbouw corporatie) moet ik als proef een douche vloer coaten. het gaat hier om een terrazzo vloer waar klein scheurtjes in zitten. heeft u een middel waar ik eerst die scheurtjes mee dicht kan maken om de vloer daarna te coaten. Ook wil ik graag weten of het mogelijk is om iets in de natte coating te strooien of door de coaten heen te mengen voor het aan brengen om uit glijden op de vloer te voorkomen. Vertrouwende op een reactie verblijf ik met vriendelijke groeten, Harry Vos


Leave a comment