Vestingh Top Mat | Jellina Detmar

Jellina Detmar | Gebruikt Vestingh Top Mat

Jellina Detmar (32 jaar) woont samen met haar man Jan Detmar (39 jaar) in Friesland. Ze hebben twee kinderen, Déjan is 4 jaar oud en Melin is 1,5 jaar oud. 

Jellina is van beroep fysiotherapeut maar houdt zich in haar vrije tijd bezig met klussen en interieurstyling in hun eigen woonboerderij. De woonboerderij zijn ze aan het verbouwen, wij zijn in januari bij Jan en Jellina op bezoek geweest op hun woonboerderij te bekijken! Je kunt de verbouwing volgen op haar blog.

Jellina beschrijft haar interieurstijl als industrieel met robuuste en stoere items. Bekijk haar blog eens ter inspiratie, handige DIY's, styling en trends.

In onderstaande blog, creëert Jellina haar buitenkeuken tot een Urban Jungle met onze Top Mat muurverf in onze eigen trendkleur van 2018: PURE BLACK.

Jellina haar buitenkeuken voor het schilderen!

 

Vestingh Top Mat muurverf, dekt de eerste keer al erg goed! We adviseren echter altijd om muurverf, lakken en coatings minimaal twee lagen aan te brengen. Zo weet je vrijwel zeker dat het oppervlak volledig dekkend geschilderd is.
Onze tip is om de ruimte waar je gaat schilderen eerst goed schoon te maken, denk aan het stofzuigen en pluisvrij maken van de wanden! Wanneer de verf nog nat is, kunnen alle stofdelen in de verf terecht komen. Dit wil je natuurlijk niet.
Houd alle ramen en deuren gesloten en zorg dat de ruimte onder de 20°C. Zo heeft de verf genoeg de tijd om te drogen en voorkom je baanvorming. 
TIP! Wanneer je de wanden afplakt met tape, gebruik dan professionele schilderstape. Verwijder de tape terwijl de verf nog nat is, hiermee voorkom je dat de verf opdroogt aan de tape. Laat je de tape toch mee drogen met de verf? Dan bestaat de kans dat je bij het verwijderen van de tape perrongeluk verf mee trekt van de wand. 
Jellina detmar
Het resultaat mag er zijn! De kleur komt perfect tot zijn recht met de warme styling gecombineerd met het groen van de planten. 
Wil je deze kleur proberen? Vestingh verven en lakken zijn verkrijgbaar in samples van 250ML en mengbaar in iedere gewenste kleur. Je kunt ze bestellen vanaf € 7,00 in de webshop. Of kom eens langs in de winkel om onze hele kleurencollectie te bekijken.
Vragen en/of opmerkingen? Plaats een reactie onder deze blog!

Laat een reactie achter

Bericht moet goed gekeurd worden voordat ze worden gepubliceerd.