Wonen in de winkelstraat – Daisy Korstanje

Ik ben Daisy en ik ben eigenaresse van Wonen in de Winkelstraat, waarbij ik klanten voorzie van interieuradvies. Een kleuradvies, interieuradvies, verkoopstyling, moodboard of interieurshopping: ik draai er mijn hand niet voor om en je bent hiervoor bij mij aan het goede adres. Ik kijk echt naar wat de klant wil en luister oprecht, zodat ik behoefte kan inschatten en tussen de lijntjes doorlees (en luister).

Tijdens mijn kleur- en interieuradviezen neem ik de prachtige stalen en kleuren mee van VESTINGH, zodat mijn advies volledig is en klanten een goed beeld krijgen van wat mogelijk is. De kleuren zijn altijd een feestje toch?

Is jouw woning toe aan een nieuw interieur? Wil je een geheel advies of juist alleen een kleuradvies? Het kan allemaal!

Ik zie jouw interieur graag tegemoet.

Liefs, Daisy

www.wonenindewinkelstraat.nl
wonenindewinkelstraat@hotmail.com