PAULARUTGERSDESIGN – Paula Rutgers

Dan is een interieurplan wat je nodig hebt.

PRD is gespecialiseerd in het ontwerpen van totaalplannen en (ver)bouwprojecten.

Voorafgaand aan een interieurontwerp, lichtplan of maatwerk kom ik langs voor een kennismakingsgesprek. Doel van dit gesprek is niet alleen inzicht krijgen in de situatie, wensen en eisen maar ook om te zien of er een klik is. Wanneer het over je huis gaat dan is het belangrijk dat je dat project aangaat met iemand die je begrijpt, qua smaak op hetzelfde niveau zit en waarbij je een prettig gevoel hebt. Op basis van dit gesprek stel ik een plan van aanpak en offerte op.

Kleuradvies 
Kleur is een prachtig middel om een ruimte of de sfeer daarin te beïnvloeden. Bij kleuren denken de meeste mensen direct aan verf maar in een kleuradvies kijken we naar het complete plaatje en daarbij gaat het dus ook over behang, vloeren, raambekleding en accessoires. Voor een kleuradvies kom ik bij je thuis en bekijken we de ruimte en lichtinval, ik maak een plattegrond met kleurnummers /stalen zodat alles duidelijk is.

Lichtplan 
Verlichting is één van de belangrijkste onderdelen van het interieur maar ook direct de moeilijkste. Wanneer je gaat (ver)bouwen kun je de verlichting geheel aanpassen naar de woonsituatie maar ook zeker binnen een bestaand interieur is er veel mogelijk. In een lichtplan houd ik rekening met lichtinval, functie en sfeer van de specifieke ruimte. Aan de hand van de plattegrond met meubel indeling maak ik een lichtplan met armaturen voorstel.

Maatwerk 
Ondanks het enorme aanbod van meubels zijn er toch situaties waarin een kant-en-klaar meubelstuk niet mogelijk is. Door de plaats of specifieke wensen, denk aan de indeling van een kast, is een meubelstuk op maat dan dé oplossing. Het maken van maatwerk geeft ook vrijheid in materiaalkeuze waarmee we een uniek stuk kunnen maken dat in totaal beeld past.

Bouw- en projectbegeleiding 
Om de opdrachtgever de zorgen en stress van alle geregel uit handen te nemen, neem ik de realisatie en begeleiding van het project graag over. PRD zorgt ervoor dat er duidelijke offertes komen, coördineert en begeleidt de werkzaamheden en ben ik regelmatig op locatie om de voortgang te checken. Binnen mijn netwerk van ervaren vakmensen heb ik altijd de juiste partner voor de klus. Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat overeenkomt met het ontwerp en leggen we de lat nog net even hoger. De dubbele puntjes op de ï.

paula rutgers design Vestingh samenwerking

PaulaRutgersDesign.com - Wilgenrooslaan 55 - 3451PN  VLEUTEN - 0622107495 - prd@kpnmail.nl