THUIS interieur & woondeco – Mandy Bos

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er niet helemaal of helemaal niet uit? Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om te kiezen welke kleur je op de muur moet doen of ben je überhaupt bang voor kleur? Krijg je jouw huis niet gezellig en knus? Voel je je niet thuis? Ziet jouw huis eruit als een bij elkaar geraapt zooitje? Of ben je niet tevreden over de indeling?
Ik help je graag!

Om te beginnen bespreken wat jouw wensen zijn. Ik laat hier mijn creativiteit op los en werk een aantal ideeën uit. Deze ideeën deel ik met jou en jij bekijkt ze kritisch. Met de feedback die jij als klant gegeven hebt ga ik verder om het idee zo passend mogelijk te maken en dit uit te werken. Aan het eind krijg je van mij alle besproken suggesties en een uitgewerkt eindadvies.

Je krijgt een interieuradvies op maat en helemaal naar jouw smaak. Ik luister naar jouw wensen en zal dit zo goed mogelijk vertalen naar een passend advies.

Het advies zal bestaan uit verschillende suggesties en ik zal de keus altijd aan jou overlaten.

Aan het eind van het advies heb je een mooi plan vol met ideeën, tips en antwoorden op al je woonvragen en kun je direct aan de slag om van jouw huis een THUIS te maken.

Mijn naam is Mandy Bos en ik ben de trotse eigenaresse van THUIS interieur & woondeco. Bij THUIS kan ik doen waar mijn passie ligt, namelijk (samen met jou) een fijn interieur creëren waar JIJ je in thuis voelt. Niets is mij te gek en ik hou wel van een uitdaging! Liggen jij en je partner bijvoorbeeld heel ver uit elkaar qua woonstijl? Aan mij de taak om jullie allebei blij te maken met het nieuwe interieur.

Neem gerust een kijkje op mijn website. Hierop vind je de wat de mogelijkheden zijn en waarmee ik andere klanten blij heb gemaakt. Wil je vrijblijvend kennismaken? Mail mij via info@thuisinterieur.nl of bel naar 06-57736800.
 
Liefs,Mandy Bos
THUIS interieur & woondeco
Website: https://www.thuisinterieur.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/thuisinterieurwoondeco/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/thuisinterieur/