Tessa Hilkens – Verkoopstyling & Interieuradvies

Behaal het optimale resultaat in huis.

Ik help klanten met uiteenlopende interieur vragen op een verbindende en creatieve manier. Mijn klanten zijn zowel particulieren als makelaars. Beide met hun eigen interieur vraagstukken gericht op het creëren van een fijne plek in huis, of op het beter verkoopbaar maken van een woning.

"Alles wat ik doe, doe ik met aandacht" omvat mijn werkwijze treffend. Ik schenk graag aandacht aan een interieur waarbij ik op zowel details, eenvoud als kwaliteit let. Met een toegankelijke en goed georganiseerde aanpak kom ik tot creatieve oplossingen, die ik met enthousiasme presenteer. Mijn drive om iets te verbeteren, in combinatie met oog voor detail, zorgt ervoor dat een interieur verrast en bovenal klopt.
Mijn signature is ELEGANT | SIMPLE | MODERN design.

Geef de ruimte waar u graag verblijft aandacht en bekijk het samen met een frisse blik. Vaak hoor ik: ‘Mijn huis is niet af, en ik weet niet wat of hoe ik het moet aanpakken’. Daarmee help ik u graag. U kunt bij mij terecht voor:

Verkoopstyling advies en inrichting
Interieuradvies (aan huis):
- Indelingsplan
- Inrichtingsplan
- Kleuradvies
- Lichtadvies
- Materialen plan
- Maatmeubels

Mijn advies begint met een vrijblijvende intake waarin ik u graag beter leer kennen. Wat voor gevoel wilt u ervaren wanneer u uw huis binnenloopt? Wat zijn fijne elementen die moeten blijven? Welke stijl spreekt u aan? Wellicht heeft u al wel een aantal beelden die aanspreken of een Pinterest bord. Met deze input ga ik aan de slag, waarna ik het resultaat presenteer tijdens het adviesgesprek. Uiteraard voorzien van kleurstalen, een moodboard en andere materialen die een nieuw interieur al een beetje tot leven brengen.

Wellicht denkt u – ‘En dan, hoe nu verder na dit advies?’ – maakt u zich geen zorgen. U kunt direct aan de slag door de verkoopgids die ik toevoeg aan mijn advies. Liever alles uit handen geven? Dat kan. Ik heb een fijn netwerk opgebouwd van schilders en samenwerkingen met diverse woonwinkels en meubelmakers.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of advies.

Hartelijke groet,

tessa@tessahilkens.com
www.tessahilkens.com
Instagram: tessa.hilkens