SunStyling interieurontwerp & interieurstyling – Suncheré Felter

Eenvoud, eigentijds en groots ontwerpen. Dat is waar SunStyling voor staat.
 
Door het creëren van een rustige basis met het gebruik van natuurlijke materialen en een stukje lef staat SunStyling voor een passend interieurontwerp voor jou. Bij SunStyling sta jij centraal en worden jouw wensen vertaald in een persoonlijk ontwerp.

 
Met 10 jaar ervaring in interieur, styling, ontwerp en verkoop werk ik elk ontwerp en advies met de grootste passie en persoonlijkheid voor je uit. 
Door goed te luisteren naar jouw woonwensen en deze door te voeren tot in detail creëer ik een volledig uitgewerkt interieurontwerp.

Mijn projecten beginnen altijd met een kennismaking. Aan de hand van deze informatie ga ik voor je aan de slag. Sfeer in beeld brengen, schetsen, indelen, inspireren en de basis leggen. Het totaal interieurontwerp bevat een moodboard, indelingsplattegrond, kleur - en materialenplan, verlichtingsplan, meubelplan, 3D beelden, eventueel een ontwerp voor een maatwerkmeubel en een uitgebreide presentatie bij jou op locatie. Dit alles is uit te breiden naar de totale realisatie van het ontwerp. Het is ook mogelijk om de begeleiding van een ver)bouwproces aan SunStyling over te dragen. Kortom, elk ontwerp is uniek!Interieurontwerp of interieuradvies nodig voor jouw woning, bedrijf of praktijk nodig? Dan ben je aan het juiste adres. Ben je benieuwd hoe SunStyling jou kan helpen? Laten we dan vrijblijvend kennis maken!

Suncheré Felter
SunStyling interieurontwerp

06-41036426
info@sunstyling.nl
www.sunstyling.nl
 
Instagram: https://www.instagram.com/sun.styling/?hl=nl
Facebook: https://www.facebook.com/sun.styling/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/sunstyling/_created/