Stek Design – Silvana Lazaroms

Iedereen wil een fijne Stek om thuis te komen en sommige mensen hebben, net als ik, een liefde voor planten of een wens naar meer groen in huis. Stek Design kan deze wensen combineren. Wil je je interieur of je tuin een keer aanpakken, ga je verbouwen of verhuizen en kom je er niet uit? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Ik ben Silvana en ik ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn man Caspar en mijn kat Hummel in ‘s-Hertogenbosch. We hebben ons huis samen ontworpen en laten bouwen en we zijn nog steeds bezig met dit leuke project. Uiteraard mocht ik binnen helemaal los met inrichten. Heerlijk toch! En ik ben nog lang niet klaar, want ik verander het natuurlijk ook weer wanneer ik weer iets anders wil.

Ik besteed mijn tijd ook graag aan mijn tuin en dan vooral mijn moestuin. Daar is toch mijn liefde voor planten begonnen en nu heb ik een grote tuin met een kwart gereserveerd voor mijn moestuin en mijn kas. We houden van lekker eten en ik vind het heel fijn om anderen lekker eten voor te schotelen. Groenten en fruit uit je eigen tuin, biologisch en gegroeid door aandacht, verzorging, geduld (eigenlijk gewoon zonlicht en water) is zoooo lekker. Ik kan daar echt heel trots op zijn en van genieten.

Ik ben in een moeilijke periode van mijn leven na gaan denken wat ik echt leuk vind. Bezig zijn met interieur en tuin doe ik het allerliefste. Dat is het begin geweest van Stek Design. De naam Stek Design komt voort uit de gedachte dat iedereen een fijne Stek wil om thuis te komen. Daarnaast staat Stek ook voor mijn liefde voor planten. Je hoeft geen planten te willen in je interieur, maar mocht je dat graag zien, kan ik je van advies voorzien en het verwerken in het advies. Ben je juist op zoek naar tuinadvies, dan kan ik ook daarover meedenken.Neem dus een vooral een kijkje op mijn website en vul het contactformulier dan maak ik een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Een gesprek om elkaar te leren kennen, om gelegenheid om vragen te stellen aan mij en ik ga vooral veel vragen stellen. Hopelijk zet je dat op de juiste manier aan het denken en krijg ik een goed beeld van jouw wensen. Na dat gesprek heb je de mogelijkheid om na te denken of ik voor je aan de slag mag.

Groetjes, Silvana
www.stekdesign.nl
info@stekdesign.nl