Shirean Interiordesign – Shirean Sassen

Shirean Interiordesign is een Interieur architecten bureau gelegen in Maastricht. Een jonge en dynamische onderneming. Je kunt hier terecht voor styling- & interieur advies, ontwerp, (her)inrichting of renovatie. Van kleine tot grote projecten, voor zowel particulier als zakelijk. Shirean Interiordesign is speciaal in haar unieke handgemaakte schets- & interieur ontwerpen en realiseert een bijzonder en uniek interieur naar jouw wensen.


Ik ben Shirean, oprichtster van Shirean Interiordesign. Ik ben mijn studie begonnen aan de Kunstacademie te Maastricht en in 2017 afgestudeerd als Interior Designer in Nijmegen.

Mijn persoonlijke stijl kenmerkt zich in een strakke functionele basis. Scandinavisch minimalisme combineer ik graag met etnische invloeden. Natuurlijke materialen en het bijeen brengen van verschillende stijlen kenmerken mij. Ik ben een voorstander van handgemaakte producten en hergebruikte materialen; Elk stuk is bijzonder en achter elk product zit een waargebeurd verhaal. Ook ben ik een echte zelfdoener wat mij uniek maakt in mijn beroep. Ik zit niet alleen achter de tekentafel, ik realiseer mijn ontwerpen grotendeels zelf waardoor ik woonproblemen zelf ondervind en hierin ook de klant kan ondersteunen. Uniek en origineel op maat gemaakte ontwerpen zal je altijd terug vinden in mijn werk. Een evenwichtig interieur begint bij een sterke, stabiele basis waar maatwerk, functionaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Dit in combinatie met de juiste afwerking van materialen, kleur- en styling maakt jouw interieur bijzonder opmerkelijk.

Bij interesse zal er een kennismakingsgesprek plaats vinden waarin jouw wensen en behoeften centraal staan. Je kunt het zien als een oriënterend gesprek waarbij jij als klant kunt ontdekken of ik in jouw behoeften kan voorzien. Na aanleiding van het gesprek bied ik diverse mogelijkheden en passende opties aan. Aan het kennismakingsgesprek zitten geen kosten verbonden, dit is volledig vrijblijvend.
Neem dus vooral een kijkje op mijn website en vul vrijblijvend het contactformulier in bij vragen of interesse.

info@shireaninteriordesign.nl
www.shireaninteriordesign.nl