Project No.44 Interieur Design – Wendy Voet

Verbouwing in het vooruitzicht of een nieuwe woning gekocht? Barst je zelf van de ideeën maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Twijfel je al een tijdje om je muren een andere kleur te verven, maar durf je niet? Je komt voor een behoorlijk aantal keuzes te staan wanneer je je interieur aan wilt pakken, soms zo veel dat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom is het fijn dat er iemand met je meedenkt.

Het creëren van sfeer en eenheid in je interieur is belangrijk om tot rust te kunnen komen en je thuis te voelen, maar het moet ook functioneel zijn. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte balans tussen een mooi interieur en een fijne plek die aanvoelt als thuis. Als interieur designer kijk ik met een frisse blik naar de betreffende ruimte en luister ik naar jouw wensen. Elk interieur is anders, zo ook de mensen waarvoor ik aan de slag ga. Ik vind het leuk en belangrijk mij in de klant te verplaatsen en hun wensen, behoeften en ideeën te vertalen naar een persoonlijk interieurontwerp. De kracht van Project No.44 zit hem in de persoonlijke touch, samen maken wij van je huis een thuis en van jouw bedrijf je visitekaartje!
 


Ik ben een creatieve Zeeuwse met passie voor interieur en ondernemen, daarom ben ik met veel enthousiasme mijn eigen bedrijf gestart. Waar ik blij van word is het inspireren van klanten en om de uitdaging aan te gaan iets nieuws en verrassends te creëren. Ik kan niet wachten om een inspiratie te zijn voor je nieuwe interieur. Pas wanneer jij tevreden bent, is mijn interieurontwerp geslaagd!

Project No.44 biedt zowel pakketten als advies op maat aan. Iedere woonwens is immers uniek, dus jij bepaalt! Wat je ook kiest, ik start met een kennismaking met zowel de klant als de betreffende ruimte. Vervolgens ga ik aan de slag en werk een aantal voorstellen uit. Samen bepalen wij welk voorstel het beste bij jou past. Zitten we op één lijn? Super! Dan wordt het advies tot in detail uitgewerkt en gepresenteerd in een mooi plan. Dit plan licht ik graag persoonlijk toe, waardoor er gelijk de gelegenheid ontstaat om eventuele vragen te beantwoorden. Indien gewenst kan ik je begeleiden tijdens het hele traject en je compleet ontzorgen, hoe fijn is dat!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust een kijkje op mijn website: www.projectno44.nl. Interesse in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul online het contactformulier in of stuur een mail naar info@projectno44.nl. En als je me wilt volgen kan dat via Instagram en Facebook.

Spreken we elkaar snel?!

Liefs, Wendy